TÜZELŐÁLLÁS

A válás el­tit­kolt rész­le­tei: Ennyi pénzt vitt el Tusup Ka­tin­ká­tól

Az egyre fur­csább ki­je­len­té­sek­kel elő­ruk­koló ame­ri­kai csak egy fel­té­tel­lel ment bele a vá­lásba. Ka­tinka nagy árat fi­ze­tett...
  • Szerző: L. Cs.

Hosszú Katinka és az amerikai Shane Tusup házasságának végére hivatalosan idén januárban került pont. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő Los Angelesben egyezett meg a válásról volt férj-edzőjével, ám arról eddig senki nem tudott, mekkora árat fizetett ezért. A megtudta: Tusupnak nemcsak az indulatkezeléssel vannak óriási gondjai, de elképesztően kapzsi is.

Alaposan kitálalt Hosszú Katinka egyik ismerőse Shane Tusupról! Állítása szerint az egyre furcsább kijelentéseket tevő amerikai teljesen elszállt, már-már megőrült, így Katinka cseppet sem bánja, hogy közel 6 év után végre megszabadult tőle.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Katinka mostanra teljesen visszanyerte a lelki békéjét, nagyon örül a válásnak. Ez annak is köszönhető, hogy Tusup egyre őrültebb dolgokat vesz a fejébe, mintha elment volna az esze"

- kezdte a család egyik ismerőse, aki azt is elárulta, a jelenleg profi golfos karrierről álmodó Tusup csak egy feltétellel volt hajlandó elválni az úszónőtől.

"Eleinte hallani sem akart a válásról, csak úgy ment bele, ha egyharmad-kétharmad arányban osztják el a kétmilliárd forintos vagyont. Mondanom sem kell, hogy Katinka járt rosszabbul, de nem tehetett mást, kénytelen volt engedni Tusup követelésének. Különben talán még ma is együtt lennének egy rossz házasságban" - magyarázta a bennfentes, aki szerint Tusup mindig is agresszív volt.

Az elhangzottak alátámasztják, amit az úszónő a válásról nyilatkozott a 24.hu-nak, jelesül, hogy ezt a meccset Shane nyerte.

Eközben a címlapon

Nem az egyenlőtlen vagyonelosztás volt azonban a férfi egyetlen aljas húzása! Kapzsiságát az is bizonyítja, hogy amikor két napra visszajött Budapestre, hogy kipakoljon a Katinkával közös albérletükből, sunyi módon, Katinka tudta nélkül eladta az kanapét.

"Azt nem tudni, két nap alatt hogy talált vevőt arra az ülőgarnitúrára, de elég kicsinyes dolog, hogy teljes titokban eladta a bútort, a pénzt meg szépen zsebre rakta. Ez tökéletesen jellemzi Tusupot! Nem csoda, hogy soha nem szerettem" - háborgott az ismerős, aki szerint Katinka kivirult, amióta megszabadult Shane-től.