OLDALVONAL

Hosszú Ka­tinka nem tud vég­leg sza­kí­tani Tu­sup­pal

Hosszú Ka­tinka igyek­szik min­den téren ki­tö­rölni az éle­té­ből Shane Tu­su­pot. Azon­ban kö­zös­ségi ol­da­lán to­vábbra is meg­van­nak a közös fotók, a szép em­lé­kek ko­rábbi pár­já­val. Mi lehet az oka, hogy nem tudja tel­je­sen le­zárni a múl­tat a klasszis úszónő?
  • Szerző: PK

Hosszú Katinka és Shane Tusup között már szinte minden kapcsolat megszakadt. Egybehangzó értesülések szerint a nyáron újraindult a válóperük, ráadásul az Iron Lady május óta nem is tudott beszélni a férjével. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő Tusuppal közös klubja, az Iron Aquatics helyett új úszóklubot alapított, Iron Swim néven.

Áprilisban ezzel a fotóval jelentették be, hogy újra együtt vannak
Áprilisban ezzel a fotóval jelentették be, hogy újra együtt vannak
Fotó: Instagram
Instagramon még kint vannak a fotók

Mindezek ellenére Katinka Instagram-oldalán még mindig nem törölte le a közös képeket Shane-nel. A legutóbbi fotó április 23-án került fel az oldalra. A közösségi oldalon továbbra is követi korábbi párját Katinka, pedig az amerikai tréner ezt már nem viszonozza.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az utolsó közös fotó:

Happy 30th Birthday @tusup11  we are celebrating at Fuji Mountain (stickers are on for the tour haha)

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

Szárnyal a versenyeken Katinka

Az biztos, hogy a medencében már nincs szüksége Tusup támogatására. A napokban 11 érmet nyert a világkupa-sorozat kazanyi állomásán, a glasgow-i Európa-bajnokságon pedig ismét felért a csúcsra, aranyat szerzett 200 vegyesen.

Nem volt egyszerű a döntés meghozatala, sokáig vívódtam, hiszen Shane és én együtt értük el az elmúlt öt év sikereit. Mára azonban egyértelművé vált, hogy nem tudnánk tovább együtt dolgozni. A döntésem végleges

- nyilatkozta még júniusban a molcsapat.hu-nak Hosszú Katinka.

Katinka Tusup nélkül is sikeres
Katinka Tusup nélkül is sikeres
Fotó: MTI

Mikor szedik le a képeket?

Úgy látszik a közösségi oldalon nehezebb meghozni egy ilyen döntést Katinkának. Talán a szép emlékek fűzik még a fotókhoz, ezért nehéz tőlük véglegesen megválni. Igaz, ezeket még Tusup sem távolította el, ami a szakításuk után kiadott közlemény után némiképp váratlan.

Eközben a címlapon

Mindenesetre úgy tűnik, hogy Katinka nagyon boldog a medencében, és azon kívül is.