LOVE

Nehéz időszak: így él most Hosszú Katinka és új szerelme

Sokan azt hitték, Máté majd minden külföldi eseményre elkíséri az Iron Lady-t.
címkék:
  • Szerző: Doris

Hosszú Katinka és Gelencsér Máté románcára pont egy hónapja, június közepén derült fény.

Akkor ugyanis a korábban modellként dolgozó lovag elkísérte Katinkát Barcelonába, a Mare Nostrum versenysorozat harmadik állomására. Egy szemfüles lesifotós pedig lencsevégre kapta őket, amint a katalán város híres sétálóutcáján, a La Ramblán andalognak. Ekkor még sokan azt gondolták, Máté majd minden külföldi eseményre elkíséri a háromszoros olimpiai bajnok úszónőt, ám a %RIPOST% megtudta, ez közel sincs így!

„Kata és Máté jelenleg távkapcsolatban élnek. Máté elfoglaltságai miatt a szingapúri edzőtáborba sem tudta elkísérni szerelmét, Katinka a szakmai stábjával utazott. Máté egyébként is rengeteget utazik, így egyébként is csak ritkán látják egymást. Általában az interneten keresztül kommunikálnak. Remélem, hogy nem áll közéjük a távolság” - árulta el lapunknak az Iron Lady édesapja, István.

Katinka egyébként már a családnak is bemutatta új választottját. Szülővárosában, Baján került sor a nagy családi eseményre, ahol Máté legalább húsz rokonnal találkozott, alaposan be lett dobva a mély vízbe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Katinka Hosszu (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

Ha érdekel, hogy sikerült a nagy találkozó, keresd a %% szerdai lapszámát!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?