LOVE

Fan­tasz­ti­kus öröm­hír: Máris jön a baba Ho­mon­nay Zsol­ték­nál

Óri­ási az öröm Ho­mon­nay Zsol­ték­nál. A Ri­post meg­tudta: a Bu­da­pesti Ope­rett­szín­ház mű­vé­sze és tánc­mű­vész párja, Föl­desi Anita babát vár­nak.
  • Szerző: RIPOST

A 48 éves színésznek már van két gyereke, így igazi gyakorlott apukaként várják a csemete érkezését. Homonnay Zsoltnak ugyanis  van már két fia, Zsombor és Búlcsú.

Fotó: DFP

A színész kedvesének is van már egy fia, Márk, így mindketten tapasztalt szülőként alapítanak együtt családot.Lapunk információi szerint Anita már túl van a terhessége felén és jól viseli a babavárás minden pillanatát.

A  utolérte a színészt, aki megerősítette az értesüléseinket.

„A hír igaz, valóban gyerekünk fog születni, nagyon boldogak vagyunk! Anita nagyon jól van és mindketten alig várjuk, hogy megszülessen a pici” – nyilatkozta lapunknak Homonnay Zsolt, akit Marosvásárhelyen a vizsgaidőszakában sikerült utolérnünk telefonon, ugyanis ott tanul rendezői szakon. 

Zsolt és Anita kollégaként 15 éve ismerték meg egymást, de a kapcsolatuk csak három éve mélyült el. A pár tavaly nyáron beszélt először arról, hogy szeretnének közös gyereket, így az álmuk most megvalósult nemsokkal azután, hogy júliusban Zsolt megkérte Anita kezét.