EZO

Hol­nap ér­ke­zik az au­gusz­tusi új­hold, őrü­le­tes vál­to­zást ígér!

A szom­bati új­hold tá­mo­gató és hát­rál­tató erő­ket is kap a többi boly­gó­tól. Most meg­tud­ha­tod, mire ér­de­mes oda­fi­gyel­ned, és mit kell ten­ned, hogy az ér­zel­meid és az egész éle­ted a he­lyes útra ke­rül­jön.

Bár a szombati nap témája az újhold érkezése az Oroszlán jegyében, mégsem hagyhatod figyelmen kívül az égen lévő Merkúr erős hatását. Újhold idején a legfontosabb feladatod, hogy elengedd a régi, rossz és hátráltató érzéseket, gondolatokat. Így új lendületet kaphatsz, amit segíteni fog az Uránusz és a sors bolygója, a Szaturnusz is.

Fotó: 123RF

Bármi is történt körülötted az elmúlt napokban, hetekben, még ha bonyolultnak látszik is a helyzet, itt az ideje, hogy ezek a dolgok lassan letisztuljanak. Az újhold sajnos a Merkúr hátráltató ereje miatt nem hozza el a kívánt célokat, a teljes tisztánlátást. Mégis egyfajta kényszerítő erőkkel találkozhatsz, melyeket ha pozitívan szemlélsz, akkor igenis az utadat szolgálják, és előrevisznek a mély folyamatokban az igazi változás célja felé. 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nyisd ki lelked kapuját, ne állj ellen, kezd el magad másképpen látni, ez a kulcsa szinte mindennek. Amennyiben zárva tartod a kapukat, mert a logika ezt diktálja, így kegyetlen napok várhatnak rád. Ne válaszd a nehezebb utat! Felejts el a fejedben lévő kifogásokat, és azok erősítését.Figyelj oda tudatosan magadra, ne bíráskodj, ne hozz ítéleteket, figyelmedet inkább az önelfogadásra összpontosítsd. Hiszen innen indul ki minden.

Dicsérd magad minél többet. Nézz a tükörbe! A külvilág még letisztázatlan eseményei mozgásban lesznek, a folyamat akkor fog a legjobban a saját útjára állni, ha befejezed a töprengést. Ha este egy kicsit befelé fordulsz, megpihensz, akkor esélyt adsz magadnak arra, hogy az érzéseidet tisztábban lásd. Nem is kell többet tenned. Az energiák tánca visz az úton tovább!

Kellemes belső utazást! Engedd, hogy a külvilág puzzle darabkái a saját ritmusukba rendeződjenek! Vonulj vissza a belső templomodba.

Eközben a címlapon