FÜLES

Hódi Pa­mela lelép: Kis­lá­nyá­nak csak az utolsó pil­la­nat­ban szól

Pa­mela egyet­len pil­la­na­tig sem he­zi­tált, ami­kor meg­ke­res­ték a TV2-től, hogy in­dul­jon el min­den idők leg­ke­mé­nyebb re­a­li­ty­jé­nek má­so­dik szé­ri­á­já­ban.
  • Szerző: Buster

Napokon belül kezdetét veszi az Ázsia Expressz 2 forgatása, melynek során 7 sztárpár küzd majd meg egymással, az elemekkel, az éhezéssel és a zord körülményekkel, ezúttal Sri Lanka és India tájait járva.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A megtudta, hogy Hódi Pamela is a játékosok között van, ő pedig elárulta lapunknak, miért mondott igent a hatalmas kihívásra. Sőt arról is mesélt, miért döntött úgy, hogy ötéves kislányának nem beszél az utazásról.

Fotó: Szabolcs László

"Hogy őszinte legyek, vágytam rá, hogy megcsörrenjen a telefonom és felkérjenek a második szériára, így amikor ez megtörtént, egy pillanatig sem hezitáltam. Miután igent mondtam, azonnal azon kezdtem el agyalni, hogy mit mondok majd Natkónak, hiszen egy ötéves gyereknek hiába mondom, hogy majd ekkor meg akkor elutazom ennyi meg annyi időre..."

Fotó: Szabolcs László

Nem csoda, hogy attól fél a legjobban, miként fog megbirkózni kislánya hiányával a játék alatt. Pamela ezért úgy döntött, előre nem hergeli fel a kislányt azzal, hogy elutazik, ráadásul nem is tudja, mit mondjon neki, hiszen nem tudni, hogy egy hét, vagy két hónap lesz a dologból"

- hogy Pamela miként készül a hatalmas kalandra és mikor árulja el kislányának, hogy hosszabb időre távol lesz tőle, az kiderül a napilap hétfői számából.