FÜLES

Először vallott őszintén a szakításáról Hódi Pamela!

Berki Krisztián exe a Micsoda Nők! hétfői mûsorában virágnyelven vallott az utolsó idők megpróbáltatásairól.
  • Szerző: Ripost

Vallomásnak is beillő történetet mesélt Hódi Pamela a FEM3 Micsoda Nők! című műsorában. A hétfő este adásba került beszélgetésből, ha virágnyelven is, de kiderült, hogy ő kezdeményezte a szakítást Berki Krisztiánnal.

Sőt, a csinos édesanya az okokat is elárulta. Mint mondta, nem ő volt a hibás.

Várkonyi Andrea műsorvezetőként érdekes témát boncolgatott a FEM3 Micsoda Nők! hétfő esti adásában.

Arról kérdezte vendégeit, Hódi Pamelát, Dér Henit és Mádai Vivient, hogy mennyi ideig bírták szerelem nélkül egy kapcsolatban. Mindenki meglepetésére Pamela igen vehemensen ragadta magához a szót, a kérdésekre pedig határozottan válaszolt.

Sokáig magának sem vallotta be

„Nálam volt ilyen, több mint egy évig tartott. Magamnak sem tudom bevallani, hogy nem vagyok szerelmes.

Ez csak akkor megy, amikor már magamban is megfogalmazom.

Amikor pedig valakinek elmondtam, hogy szeretem, akkor jöttem rá, hogy úristen, én eddig is így éltem!” – árulta el a műsorban Pamela.

Szavaiból egyértelműen arra lehet következtetni, hogy Berki Krisztiánról beszél, akivel nemrégiben végleg lezárta kapcsolatát

Azt várta, mikor megy el otthonról Berki

Azt, hogy Pamela mondta ki a szakítást, már eddig is lehetett sejteni, de a műsorban elhangzottak igazolják a feltételezést.

„Amikor már nem szívesen vagy vele, azt várod, hogy elmenjen otthonról, idegesítenek a dolgai, szerintem az már annak a jele, hogy nem vagy szerelmes” – jelentette ki a modell.

Az, hogy valami régóta nem stimmelt közöttük, már jó ideje gyanítható, annak ellenére, hogy ők ezt hónapokon át tagadták.

Júliusban egy közleményben adták hírül, hogy nem tartják meg az esküvőjüket, de egy párként folytatják az életüket.

Pénzért még számos tévéműsorban szerepeltek együtt, eljátszva a boldog szerelmespárt, holott a %% informátora szerint már közel fél éve véget ért a kapcso­latuk.

A szakítás komolyságát bizonyítja, hogy Pamela még a luxust is feladta az új élet kedvéért: elköltözött a budapesti római-parti ingatlanból, úgy tűnik, immár véglegesen.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezt a forralt bor receptet mindenki elkéri!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?