FÜLES

A bí­ró­sá­gon foly­tat­ják Ber­kiék: Indul a gyer­mek­fel­ügye­leti per

A na­pok­ban meg­ér­ke­zett az idé­zés, ki­tűz­ték az első tár­gya­lást. A Ri­post meg­tudta, mi­lyen meg­ál­la­po­dásra ké­szül­nek.
  • Szerző: Buster

Az utóbbi hónapokban több feszültség is volt Hódi Pamela és Berki Krisztián között azzal kapcsolatban, hogy pontosan mikor és melyiküknél lehet a négyéves Natasa Zselyke. A szülők készítettek egy táblázatot, és abban állapodtak meg, hogy 50-50 százalékos arányban nevelik a gyereküket.

Fotó: Markovics Gábor

Igen ám, csakhogy homokszem került a gépezetbe, miután megesett, hogy Berki hiába ment az óvodába, nem találta ott a lányát.Az ilyen félreértések miatt ma már az izomceleb is úgy látja, hogy mindenkinek jobb lesz, ha egy gyermekelhelyezési perben mondják ki, hogy melyikük mikor és mennyit lehet Natival. Pamela és Krisztián a napokban kapták meg az idézést az első tárgyalásra. Kiderült, a szülők sok mindenben már előre megegyeztek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Őszintén mondom, örülök, hogy a július 1. helyett, amikor a születésnapom lesz, most a június 1-jét várhatom. Akkor lesz a tárgyalás, és bízom benne, hogy azt követően majd nem egy hevenyészett irka-firka naptár határozza majd meg, hogy mikor kinél lehet a kislányunk, hanem egy bírósági döntés. Mivel Pamelával eddig is fele-fele arányban neveltük Natit, a tervünk az, hogy ez így is maradjon

kezdte a napilap keddi számában Berki, aki lapunknak további részleteket is elárult a tervezett megegyezésről. Így az is kiderült, hogy fizet-e majd gyerektartást. Az induló per kapcsán Pamela is megszólalt, és elárulta, ő Berkihez képest vajon milyen megállapodást tart elfogadhatónak.