SZTÁRDZSÚSZ

Berki nem ért a szó­ból: Me­gint szem­be­megy Pam­e­lá­val

Gyer­meke anyja hiába kéri, nem akarja meg­ér­teni, hogy egy gyer­mek­nek nem tesz jót, ha szü­lei fo­lya­ma­to­san elő­térbe tol­ják a kö­zös­ségi ol­da­la­kon.
  • Szerző: Buster

A szakértők és nagy általánosságban az egyszerű földi halandók is azon a véleményen vannak, hogy nem kifejezetten hasznos egy gyermek számára, ha szülei vég nélkül posztolnak róla képeket a közösségi oldalakon. Fokozottan igaz ez, ha a szülő híresség.Ezt unta meg hónapokkal ezelőtt Hódi Pamela is, aki megfogadta, hogy minimálisra csökkenti a Berki Krisztiánnal közös kislányukról készült képek posztolását, erre kérte az izomcelebet és annak új kedvesét, Mazsit is. Egy ideig úgy is tűnt, hogy mindketten felfogták, hogy ez a hatéves Natasa Zselyke érdeke, de a „posztszünet” csak addig tartott, amíg Pamela el nem utazott az Ázsia Expressz 2 forgatására...  Ez idő alatt ugyanis Krisztián és Mazsi is elárasztották oldalaikat „családi” képekkel, melyeken rendre komoly szerep jutott a kislánynak, aki mindkettőjük számára meg is hozta az elvárható lájk-cunamit. Berkia hétvégén ismét egy egész csokor fényképpel demonstrálta a nyár beköszöntét. Követői azonnal felhívták az izomceleb figyelmét arra, hogy ebből baj lesz, de ez nem hatotta meg Berkit.

Fotó: Markovics Gábor

"Komolyan elképesztő! A lányod édesanyja megkért ne rakj ki képet róla! Ennyire nem vagy képes tiszteletben tartani? Szánalmas!

EZT OLVASTAD MÁR?
Ebből is lehet látni neked, mint "celeb" már véged van…

- írta egy kommentelő a 11 képből álló poszt alá. Hogy mit szól ehhez Pamela és mit mond a szakember, az kiderül a napilap szerdai számából.