FÜLES

Hír­zár­la­tot ren­delt el ál­la­po­tá­ról a nagy­be­teg Pa­taky At­tila

Egyre na­gyobb a rej­tély az éne­kes be­teg­sége körül. Az EDDA front­em­bere vá­rat­la­nul úgy dön­tött: nem haj­landó be­szélni ál­la­po­tá­ról mind­ad­dig, amíg tel­je­sen fel nem épül.
  • Szerző: B.M.

Az elmúlt hetekben még készségesen nyilatkozott a -nak Pataky Attila felesége arról, milyen szörnyűségeken megy keresztül férje. Most viszont úgy tűnik, a továbbiakban teljesen elhatárolódnak attól, hogy beszámoljanak az EDDA frontemberének állapotáról.

Ahogy arról elsőként értesültünk: január 15-én kell műtőasztalra feküdnie a legyengült sztárnak, aki karácsonykor kapott el egy hasmenéssel és hányással járó fertőzést, és ebből kifolyólag rengeteg vért vesztett aranyérproblémái miatt. Ráadásul újra előjöttek szívpanaszai is. A párnapos kórházi kezelés után most otthonában gyűjt erőt a kockázatos aranyér operációjához.

EZT OLVASTAD MÁR?

Többen attól tartanak, hogy a legendás énekesnek sokkal súlyosabb betegsége van annál, mint amit eddig bevallott. Néhány évvel ezelőtt Patakyt egy komoly vastagbélgyulladás döntötte ágynak, amiről akkoriban úgy beszélt, mint a "rák előszobájáról". Többek között ezért is kapott szárnyra a pletyka: lehet, hogy a gyilkos kórral kell szembenéznie, csak ezt titkolják.

További aggodalomra ad okot, hogy amikor legutóbb kerestük telefonon az énekest, ő csak annyit mondott, február közepéig, amíg teljesen fel nem épül, már egyetlen szót sem szeretne nyilatkozni állapotáról.

Vajon minek köszönhető ez a váratlan hírzárlat?

(Fotó: TV2)
(Fotó: TV2)