NÍNÓ

Hihetetlen, mi lett a karddal átszúrt kisfiúból, Józsikából

Józsikát 11 évvel ezelőtt ismerte meg az ország, akkor 14 éves volt. A 21-es buszon karddal szúrta át őt egy 17 éves fiú, Mortimer. Megdöbbentő, hogy Józsikából mi lett.
  • Szerző: Ripost

Mortimer, a buszon kardozó brutális fiatalember szegény áldozataként ismerte meg az ország tizenegy éve P. Józsefet, vagy ahogy akkor mindenki hívta: Józsikát. A fiú Budapesten, a 21-es buszon került szóváltásba egy szerepjátékos fiatalokból álló csapattal, kinevette és kigúnyolta őket. Egyikük, egy magát Mortimernek nevező 17 éves fiatalember kardot rántott, és átszúrta Józsikát.

Józsika túlélte, és áldozatból maga is tettes lett. Az akkor 14 éves fiú ma már 25 éves, és komoly bűnözői múlttal rendelkezik. Mortimer éppen hároméves büntetése végét töltötte az eset miatt, amikor az immár 17 éves Józsika  először került rácsok mögé, mert egy viperával agyba-főbe vert egy budapesti férfit. Szabadulása után Angliába ment, ám nemsokára felkerült a bristoli rendőrség körözési listájára. A magyar fiatalember ugyanis - Mortimerhez hasonlóan - szamurájkarddal rio­gatta a helyie­ket. Miután ott megkapta a büntetését, hazatért. Itthon jelenleg lopás és könnyű testi sértés miatt van előzetes letartóztatásban - írja a Blikk. Józsika 14 évesen sem volt kis darab, ám mára óriás termetűvé gyúrta ki magát, karja tele van tetoválásokkal...

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?