HŰHA

Hát­bor­zon­gató: maffi­ó­zók után kém­ke­dett a TV2 tö­ré­keny sztárja!

A ma­gyar éne­kesnő egy idő­ben olyan mun­kát is el­vál­lalt, ami akár az éle­tébe is ke­rül­he­tett volna.

Kémügybe keveredett külföldön Pásztor Anna! Az énekesnő igazi világjáró, élt Amerikában, Spanyolországban és Angliában is, de mindenhol maga finanszírozta az útjait.

Fotó: Markovics Gábor

A szigetországban ráadásul extrém álláshirdetéseket is átböngészett, így került egy rossz hírű éjszakai lebujba, ahol kémtevékenységet kellett végeznie.

EZT OLVASTAD MÁR?

"Az egyik újságcikkben láttam egy rejtélyes álláshirdetést, amiről kiderült, hogy kémkedéshez kerestek egy nőt, de azt sem tudtam, kiknek fogok dolgozni. Miután bedrótoztak, egy éjszakai bárban kellett felvennem egy beszélgetést" - mesélte a Lokálnak.

A szerepem annyi volt, hogy lementem, megittam egy-két italt, beszélgetnem kellett, és közben lehallgatták egy-két nehézfiú beszélgetését.

Mint kiderült, puhatolózni szerettek volna, milyen tárgyalások folynak a maffiózók között, mert illegálisan adtak-vettek dolgokat."

Az énekesnő kémkarrierje aztán nem tartott sokáig, mert miután elmondta a kedvesének, mivel keresi a kenyerét, ő annyira megijedt, hogy rögtön lebeszélte Annát a hátborzongató feladatról...