HŰHA

Le­buk­tatta magát Harry her­ceg: Meg­hantól távol máris ezt mű­velte

Harry her­ceg elő­ször uta­zott el fe­le­sége, Meg­han her­cegné nél­kül. A test­be­széde sok min­dent el­árult...
  • Szerző: Ripost

Szinte elválaszthatatlan egymástól Harry herceg és felesége, Meghan hercegné. Most mégis szerelme nélkül kellett elutaznia a hercegnek a lympstone-i királyi tengerészeti kommandó kiképzőbázisára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A legtöbb embernek nem kerülte el a figyelmét, hogy a herceg az egész látogatás alatt a gyűrűjével játszott. Sokan fel is tették a kérdést: vajon egy frissen házasodott ember miért babrál máris a gyűrűvel? Talán megbánta a frigyet és máris válni akar?

Egy viselkedési szakértő szerint azonban a testbeszéd éppen az ellenkezőjéről tanúskodik. Általában akkor piszkáljuk a gyűrűnket, vagy pörgetjük a tollat, ha zavarban vagyunk, esetleg bizonytalannak érezzük magunkat.

Judi James szerint Harry tudat alatt így fejezte ki, mennyire hiányzik neki Meghan.

"Harry felemelte a kezét, amely védekező póz, és azáltal, hogy a gyűrűjét fogta és játszott vele, azt sugallta, hogy vágyik a felesége támogatására. Ha nem forgatta volna, hanem le-fel húzogatta volna, teljesen más lenne a jelentése: az ugyanis arra utal, hogy gondok vannak a házasságban vagy máris a váláson törik a fejüket" - magyarázta a testbeszéd-szakértő.

Eközben a címlapon