LOVE

Hajdú Péter: Idén meg­ta­lá­lom az iga­zit

Egyet­len rövid kap­cso­la­tot le­szá­mítva 2 és fél éve a leg­ka­pó­sabb szingli hí­res­ség, de már ő maga is unja ezt a ti­tu­lust, és bízik benne, a 2019-es évben újra rá­ta­lál a sze­re­lem.
  • Szerző: Buster

Egy kapcsolat végét, különösen, ha egy házasságról beszélünk, melyből gyermekek is születtek, el kell gyászolni, és bizony időre van szükség ahhoz, hogy újra készen álljunk egy új szerelemre. Hajdú Péter nem tagadja, hogy ő nem adta meg magának ezt az időt korábban, hiszen 2016 végén már együtt mutatkozott korábbi barátnőjével, Eszterrel, akivel csak néhány hónapon át tartott a románcuk.A műsorvezető azóta nem bonyolódott komolyabb kapcsolatba, de természetesen nem fogadott cölibátust sem.

Fotó: Markovics Gábor

"Két és fél év elég volt rá, hogy letisztázzam magamban, milyen partnert szeretnék magam mellé az életben, és mára le is tisztult a kép. Igaz, volt egy korai próbálkozásom Eszterrel, de akkoriban még nem igazán álltam készen egy kapcsolatra, ami hamar ki is derült”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

– kezdte a -nak Hajdú Péter, aki mostanában már teljesen nyitottá vált egy új szerelemre és reméli az idei évben rá is talál.

Hogy Péter milyen hölgyet képzel el társaként, arról hosszan mesél a lap keddi számában.