SZTÁRDZSÚSZ

Bib­liai böjt­tel fo­gyasztja magát Gesz­tesi Ká­roly, itt az ered­mény

A nép­szerű szí­nész ja­nuár 6-án, Márkó fi­á­val együtt kezdte el a 60 napig tartó kü­lön­le­ges di­é­tát!
  • Szerző: Doris

Kemény fába vágta a fejszéjét Gesztesi Károly! A népszerű színész január 6-án, Márkó fiával együtt kezdte el a 60 napig tartó különleges diétát, ami leginkább az Ószövetségben szereplő Dánieli-böjthöz hasonlít. Gesztesi a szénhidrátot úgy, ahogy van, kiiktatta az életéből és húst sem eszik!

Fotó: Markovics Gábor

Kilenc kilóval mutat kevesebbet a mérleg Gesztesi Károly alatt január 6-i életmódváltása óta. A látványos fogyást egy speciális böjtnek köszönheti, ami a Bibliában szereplő Dániel prófétáról kapta a nevét. Babiloni fogságuk kezdetén Dániel és három társa visszautasították a király asztaláról származó finomabbnál finomabb húsokat és édességeket, és helyette zöldséget és vizet kértek. Hasonlóan tett Károly is, aki nem elég, hogy rendszeresen edz, lemondott a szénhidrátokról és a finom sült húsokról is. Étrendje így most zöldségekből, tejtermékekből és heti egyszer-kétszer halból készült fogásból áll.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Imádja a különleges sajtokat
Fotó: Ripost
Imádja a különleges sajtokat Fotó: Ripost

"Óriási szerencsém van, hogy a szomszédom sajttermelő, ráadásul azokat az állatokat is ő tenyészti, amiknek a tejéből készülnek a sajtkülönlegességek. Elég reggelente átugranom hozzá! Sok egyéb mellett lemondtam arról is, hogy a színházi büfében csipegessek, pedig mindennap kettőkor jön értem a társulati busz, és csak éjjel kerülök ágyba a vidéki fellépés után. Ilyenkor dobozolok magamnak gyümölcsöket, friss zöldséget"

- kezdte a -nak Károly, aki meglepő módon izomból is fogyni szeretne, ugyanis méretes bicepszei miatt sok zakóját át kellett szabatnia.

A színész egy ideje újra úszni jár
Fotó: Ripost
A színész egy ideje újra úszni jár Fotó: Ripost

Hogy milyen drasztikus módszert vetett be Gesztesi a böjt első időszakában, azt megtudhatod a pénteki lapszámából! Minden részletre fény derül!