SZTÁRDZSÚSZ

Bibliai böjttel fogyasztja magát Gesztesi Károly, itt az eredmény

A népszerû színész január 6-án, Márkó fiával együtt kezdte el a 60 napig tartó különleges diétát!
  • Szerző: Doris

Kemény fába vágta a fejszéjét Gesztesi Károly! A népszerű színész január 6-án, Márkó fiával együtt kezdte el a 60 napig tartó különleges diétát, ami leginkább az Ószövetségben szereplő Dánieli-böjthöz hasonlít. Gesztesi a szénhidrátot úgy, ahogy van, kiiktatta az életéből és húst sem eszik!

Kilenc kilóval mutat kevesebbet a mérleg Gesztesi Károly alatt január 6-i életmódváltása óta. A látványos fogyást egy speciális böjtnek köszönheti, ami a Bibliában szereplő Dániel prófétáról kapta a nevét. Babiloni fogságuk kezdetén Dániel és három társa visszautasították a király asztaláról származó finomabbnál finomabb húsokat és édességeket, és helyette zöldséget és vizet kértek. Hasonlóan tett Károly is, aki nem elég, hogy rendszeresen edz, lemondott a szénhidrátokról és a finom sült húsokról is. Étrendje így most zöldségekből, tejtermékekből és heti egyszer-kétszer halból készült fogásból áll.

"Óriási szerencsém van, hogy a szomszédom sajttermelő, ráadásul azokat az állatokat is ő tenyészti, amiknek a tejéből készülnek a sajtkülönlegességek. Elég reggelente átugranom hozzá! Sok egyéb mellett lemondtam arról is, hogy a színházi büfében csipegessek, pedig mindennap kettőkor jön értem a társulati busz, és csak éjjel kerülök ágyba a vidéki fellépés után. Ilyenkor dobozolok magamnak gyümölcsöket, friss zöldséget"

- kezdte a %%-nak Károly, aki meglepő módon izomból is fogyni szeretne, ugyanis méretes bicepszei miatt sok zakóját át kellett szabatnia.

Hogy milyen drasztikus módszert vetett be Gesztesi a böjt első időszakában, azt megtudhatod a %% pénteki lapszámából! Minden részletre fény derül!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?