INSIDER

Ő hívta a zsa­ru­kat a gép­fegy­ve­res na­gyira Kő­bá­nyán

Régi csa­ládi vi­szály áll annak a hát­te­ré­ben, hogy a rend­őrö­ket ki­hív­ták, mert gép­pisz­tolyt fo­gott a mun­ká­sokra a kő­bá­nyai nagy­mama - tudta meg a Ri­post. Mint ki­de­rült, a dédi pon­to­san tudta, hogy a lánya ke­zé­ben van a fegy­ver - ami rá­adá­sul nem is va­lódi -, mégis ő volt az, aki azzal hívta a rend­őrö­ket, hogy egy nő le akarja lőni a mun­ká­sait.
  • Szerző: Ripost

Különös dolgokra derült fény, miután a nyomozásba kezdett, hogyan fordulhatott elő Kőbánya kellős közepén, hogy egy nagymama géppisztolyt fog a munkásokra, és a rendőrségnek nagy erőkkel és házkutatási paranccsal kell kiszállnia – végül is a semmiért. Hiszen a rendőrség egyetlen ok miatt indított eljárást: hogy megállapítsák a fegyver mibenlétét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy az esettel összefüggésben a rendőrök eljárást indítottak, amelynek célja tisztázni minden kétséget kizáróan, hogy a fegyver nem valódi fegyver. Az elsődleges adatok szerint ez egy utánzat volt, és személyi sérülés sem keletkezett”

– válaszolta a kérdéseire a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

De akkor mi is történt valójában ebben a kőbányai családi házban, ahol a dédnagymama a földszinten, a nagymama és a férje pedig az emeleten él?

A 80 év körüli dédnagymama, Ildikó három éve veszítette el a férjét, akivel hosszú évtizedeket élt le. Állítólag a gyász változtatta meg, azóta mindenkiben ellenséget lát, még a saját családjában is. Az unokája a harmincas éveiben jár, van egy kisfia, ők nem itt laknak, de gyakran megfordulnak a szülői házban.

- Gázsprét hord magánál, és amikor egyszer megkérdeztem, miért, azt mondta, a dédi miatt, mert tényleg félnek tőle

– mesélte a család egyik jó ismerőse.

Eközben a címlapon
- Nekem azt mondta, habozás nélkül használni fogja, ha a dédi rájuk támad, amit egyáltalán nem tart kizártnak.

 Ne hidd, hogy véget is ért a történet! Kíváncsi vagy arra, hogy a családtagok milyen furcsa dolgot művelnek még egymással?  Akkor keresd a Ripost napilapot az újságárusoknál!