HŰHA

Me­g­ijedt a fe­le­sége ha­rag­já­tól? George Clo­o­ney vá­rat­lan dön­tést ho­zott

Az 57 éves sztárapu­kát a nyári bal­esete óta nyag­gatta a fe­le­sége, Amal Clo­o­ney, hogy hagy­jon fel a ve­szé­lyes élet­mód­dal.
  • Szerző: Ripost
A sztár az egyik motorján.
A sztár az egyik motorján.

George Clooney eladományozza értékes Harley Davidsonjait, amivel feleségénél, Amal Clooney-nál is jó pontokat szerezhet. A sármos színész a Hoes for Troops jótékonysági szervezetnek adja a motorokat. Az alapítványt Clooney közeli barátja, Jake Tapper hozta létre a szeptember 11-ei terrortámadás túlélőinek megsegítésére.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Úgy tudni, hogy férje balesete után Amal Clooney megpróbálta rávenni a színészt, hogy szabaduljon meg a motoroktól. A sztár júliusban szenvedett robogóbalesetet Olaszországban, kórházba is került. Az 57 éves Oscar-díjas színész egy Mercedesszel ütközött össze és hat métert repült. Ehhez képest viszonylag sértetlenül, néhány zúzódással megúszta a balesetet és csontja sem tört.

Most egy 2017-es, limitált szériájú Dresser Touring Ultra Harley Davidsont bocsátott árverésre, a benzintankot alá is írta Clooney. Az aukció hétfőn nyílt meg, 25 ezer dollártól (nagyjából 7 millió forint) lehet licitálni november 15-ig.

A motor egyébként az árverés egyik legdrágább darabja, más hírességek, például a Beastie Boys tagjai, Michael Diamond és Adam Horovitz, valamint Ellen DeGeneres is felajánlott dedikált tárgyakat – írja a Daily Mail.