HŰHA

Ilyen még sosem tör­tént a Győ­zike csa­lád­já­ban

Győ­zike szinte uj­jong örö­mé­ben, hi­szen csa­lád­já­ban ez az első eset, hogy va­laki ilyen ma­gasra ju­tott a ta­nu­lás­ban. Virág lesz a kö­vet­kező!
  • Szerző: Buster

A Gáspár család hosszú utat járt be, mire meglett történelmük első diplomása. Evelin pénteken átveszi gazdasági szakirányú végzettségét. Gáspár Győzővel természetesen madarat lehet fogatni, olyan büszke elsőszülött gyermekére.

Fotó: Sulyok László

"A családom tagjai sok generációra visszatekintve dolgos, szorgalmas emberek voltak, de a nagymamám és az édesapám voltak az elsők, akiknek sikerült kitörniük a szegénységből.Amikor Evelin megszületett, megígértem a szüleimnek, hogy ő lesz az első Gáspár, aki diplomát szerez és ennek pénteken el is jön a napja. Nincs nálam büszkébb ember Magyarországon, hiszen Evelin nem csak egyszerűen diplomás lesz, de amióta csak iskolába jár, mindig kitűnő tanuló volt és ez így maradt egészen a mai napig.

Rengeteget küzdött azért, hogy elfogadják őt és állítom, kétszer annyit vártak el tőle, mint bárki mástól!

- mondta lapunknak a büszke édesapa, aki biztos benne, hogy néhány év múlva újabb diplomással bővül majd a Gáspár család.

Fotó: Sulyok László

"Virág teljesen más karakter, mint Evelin, de ő is jóeszű gyerek. Ugyan még nem pontosan tudja, milyen szakmát szeretne választani, de ki fogja találni, én pedig mindenben támogatom majd, hogy ő is sikeresen lediplomázhasson”

- jelentette ki Gáspár Győző.