HŰHA

Ilyen még sosem történt a Győzike családjában

Győzike szinte ujjong örömében, hiszen családjában ez az első eset, hogy valaki ilyen magasra jutott a tanulásban. Virág lesz a következő!
  • Szerző: Buster

A Gáspár család hosszú utat járt be, mire meglett történelmük első diplomása. Evelin pénteken átveszi gazdasági szakirányú végzettségét. Gáspár Győzővel természetesen madarat lehet fogatni, olyan büszke elsőszülött gyermekére.

"A családom tagjai sok generációra visszatekintve dolgos, szorgalmas emberek voltak, de a nagymamám és az édesapám voltak az elsők, akiknek sikerült kitörniük a szegénységből. Amikor Evelin megszületett, megígértem a szüleimnek, hogy ő lesz az első Gáspár, aki diplomát szerez és ennek pénteken el is jön a napja. Nincs nálam büszkébb ember Magyarországon, hiszen Evelin nem csak egyszerűen diplomás lesz, de amióta csak iskolába jár, mindig kitűnő tanuló volt és ez így maradt egészen a mai napig.

Rengeteget küzdött azért, hogy elfogadják őt és állítom, kétszer annyit vártak el tőle, mint bárki mástól!

- mondta lapunknak a büszke édesapa, aki biztos benne, hogy néhány év múlva újabb diplomással bővül majd a Gáspár család.

"Virág teljesen más karakter, mint Evelin, de ő is jóeszű gyerek. Ugyan még nem pontosan tudja, milyen szakmát szeretne választani, de ki fogja találni, én pedig mindenben támogatom majd, hogy ő is sikeresen lediplomázhasson”

- jelentette ki Gáspár Győző.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?