FÜLES

Kiderült az igazság Ganxsta Zolee kapcsolatáról

Se veled, se nélküled kapcsolatban él kedvesével Ganxsta Zolee. A rapper sosem titkolta, vannak nehézségek, amikkel meg kell küzdeniük, de mindig megoldják a konfliktusokat.
  • Szerző: ripost

Hiába tartja sebezhetetlennek magát Ganxsta Zolee, ha egy nő a képbe kerül, elveszíti az irányítást. A rapper szívét két éve rabolta el szerelme, a nagy boldogság mellett azonban sokszor hullámvölgybe került a kapcsolata. A zenész rendre saját magát hibáztatja a történtekért, de tudja, kedvese mindig visszatalál hozzá.

"Erről csak én tehetek, ez nyilvánvaló, hol elmegy, hol visszajön. A szerelemben sosem voltam túl ügyes, amit lehet, elb*szok" - árulta el korábban a Blikknek a rapper.

Ganxsta édesapja, Zana József is észrevette, hogy fia sokszor  megszenvedi a kapcsolatait, azonban nem szeretne beleszólni a szerelemi életébe. A %Ripost%-nak elmondta, egyetlen dolog zavarja, ha a rapper a nyilvánosság előtt éli meg  a szakításait, szerinte ez nem tartozik másokra.

"Nem érdekel, hogy a fiam ilyen szempontból mit csinál. Ez az ő dolga. Engem egyedül az zavar, hogy Zoli néha túlzásba viszi a sajnálkozást, és az interneten is megosztja a szerelmi bánatát. Nem értem, miért csinálja" - kezdte Zana, majd hozzátette: nem csodálja, hogy ennyire megviseli a fiát a dolog, hiszen egy zenésznek nagyon nehéz összeegyeztetnie a magánéletét és a munkáját.

Ez a se veled, se nélküled kapcsolat mindkettejüknek nagyon nehéz. Pár napig jó minden, aztán egyik pillanatról a másikra robban a bomba.

De ezért nem lehet őket hibáztatni, hiszen az látszik rajtuk, hogy szeretik egymást" - mondta a színész, aki azt is elárulta, Zoli a szakmája miatt eddig mindig megszenvedte a kapcsolatait. Szerinte egy nő nehezen fogadja el, ha a férfi életében a munkája is ugyanolyan fontos, mint ő, és egy ilyen zenésznél, mint a fiánál, ez sokkal nehezebb.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor keresd a %% napilap hétfői számát az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?