FÜLES

Baj­ban van Fri­de­ri­kusz: Ko­moly anyagi gon­dok gyöt­rik

A show­man sosem él majd mély­sze­gény­ség­ben, de úgy hír­lik, az üz­leti élet­ben vesz­te­sé­gek érték. Az a hír járja, hogy va­gyona je­len­tő­sen meg­csap­pant. Erről Fri­de­ri­kusz egy kö­zeli is­me­rőse árult el rész­le­te­ket a Ri­post­nak.
  • Szerző: Buster

Friderikusz Sándor nemrég hatalmas meglepetést okozott, amikor megjelent egy könyvbemutatón. Akik látták, összesúgtak a háta mögött, hiszen a legendás tévés szemmel láthatóan rossz bőrben volt, látványosan kikerekedett. A köztudottan hiú Fridinek azonban más gondja is lehet, anyagi veszteségek érték.

Fotó: DFP

Sokat bukott a tőzsdén

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sándor óriási vagyonát annak idején a televízióssal, jelesül a máig megdönthetetlen nézettségi rekordot felállított Friderikusz Show-val alapozta meg. A megkeresett pénzt ügyes brókerekre bízta, akik azt az évek alatt megsokszorozták. Nos, most éppen ők apasztották le a vagyont a közelmúltban kötött néhány rossz üzlettel.

"Sándor annak idején sokat nyert a tőzsdén, sorozatosan szerencséje volt, vagyis mondjuk úgy, hogy a fiatal, agilis brókerek jól gazdálkodtak a pénzével.A szerencse azonban az üzleti világban is forgandó, és állítólag az utóbbi években jelentős összegeket bukott a befektetéseivel”

– mesélte a -nak Friderikusz kevés megmaradt barátjainak egyike, aki elárulta, nem a tőzsdei befektetései az egyetlenek, melyek fejtörést okoznak Fridinek. Hogy mik ezek, arról a napilap pénteki számában olvashat.