INSIDER

Fel­rob­bant a mobil egy ma­gyar fiú zse­bé­ben, nagy a baj

Har­mad­fokú égési sé­rü­lé­se­ket szen­ve­dett egy ve­res­egy­házi fiú, aki­nek zse­bé­ben fel­rob­bant a már­kás te­le­fonja. A szer­vi­ze­sek szinte min­den­nap ta­lál­koz­nak el­hasz­ná­ló­dott, fel­puffadt te­le­fon­ak­ku­mu­lá­to­rok­kal, amik rit­kán ugyan, de fel­rob­ban­hat­nak.
  • Szerző: N.E.

Sokkos állapotba került egy veresegyházi srác, akinek a zsebében felrobbant az ötéves, ám hosszú ideig pihentetett mobilja a hétvégén az ivacsi horgásztónál, ahol a pecások siettek a fiú segítségére. A baleset után az édesapa a Facebookon kért segítséget, hátha valaki megtalálta a felrobbant készülék maradványait.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Sokkos állapota miatt akkor a fiam nem foglalkozott a telefon maradványaival, viszont szeretnénk megkeresni a gyártót kártérítési igénnyel, mivel harmadfokú égési sérüléseket szenvedett a gyermekem

– írta a férfi. A fiúnak a baleset miatt bőrátültetésre volt szüksége, lapunk úgy tudja, kedden megműtötték.

Képünk illusztráció.
Képünk illusztráció.
Fotó: Csóka Ferenc

A elérte az édesapát, aki nem kívánt nyilatkozni, csak annyit mondott, nem Samsung készülékről van szó. „5 éve vettük, nálunk állt vagy két évet használaton kívül. Pár hónapja elővettük, azóta jól működött, szombatig” – írta a közösségi oldalán.

Arról, hogy mi okozhatja egy telefon felrobbanását, milyen előjelekre érdemes figyelni, és milyen óvintézkedéseket ajánlott tenni, szakértő beszél a napilap szerdai számában! Keresd az újságárusoknál!