LELKIZŐ

Fáj­dal­mas val­lo­más: meg­szó­lalt a ki­rályné a húga ha­lá­lá­val kap­cso­lat­ban

Csu­pán egyet­len gon­do­lat je­lent meg­nyug­vást a hol­land ki­rályné szá­mára ezek­ben a nehéz idők­ben.
  • Szerző: Ripost

Mint azt megírtuk, borzasztó tragédia történt a holland királyi családban: öngyilkos lett Maxima királyné 33 éves húga, Inés Zorreguieta. Testvérét annyira megrázták a történtek, hogy a tragédia után Maxima lemondta hivatalos útjait is.

A Daily Mail azt írja, hogy a tragikus sorsú nő depresszióval és mentális problémákkal küzdött, valószínűleg ezért akasztotta fel magát. Inés Zorreguieta Maxima királyné 11 éves lányának, Ariene hercegnőnek a keresztanyja is volt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Nem tudta megtalálni a boldogságot. " - nyilatkozta a gyászoló királyné, akinek csak az a tudat nyújt vigaszt, hogy szeretett testvére most végre békére talált.

Maxima királynét egy rákos betegek megsegítésére alapított központ is felkérte, hogy szólaljon fel a segítségre szorulók érdekében. A királyné ezzel összefüggésben azt mondta, hogy húga kedves és tehetséges volt, de ő sajnos elvesztette a reményt és nem tudott jobbá válni. A királyné egyúttal köszönetet mondott azoknak, akik kártyákat és támogató üzeneteket küldtek családjának a tragédia után.

Kiderült az is, hogy a 33 éves nő valószínűleg készült arra, hogy eldobja életét. Erre utalhat az, hogy még tanulmányt is írt az öngyilkosságról pszichológiai tanulmányai során.