RIPOSTER

Ezzel a trük­kel sosem fog le­me­rülni a mo­bil­te­le­fo­nod

Meg­mu­tat­juk, ho­gyan le­het­sé­ges, hogy bár­hol és bár­mi­kor le­gyen nálad egy kon­nek­tor, amit rá­adá­sul csak egy­szer kell kifi­zet­ned, on­nan­tól in­gye­nes.

Megtaláltuk az eszközt, amit ha beszerzel, nem kell tovább aggódnod, hogy mikor merül le a telefonod. Feltalálták ugyanis

EZT OLVASTAD MÁR?
a napelemes táskát, aminek segítségével bárhol és bármikor nyerhetsz magadnak ingyen áramot,

és soha nem fordulhat elő, hogy lemerül valamilyen elektronikai eszközöd.

A táska ára elég húzós, 70 és 200 dollár közötti árakon szerezhető be, függően attól, hogy van-e benne akkumulátor vagy nincs. Utóbbi természetesen praktikusabb, hiszen ha éppen nem tűz a nap, akkor is tudjuk eszközeinket tölteni a korábban eltárolt energia segítségével.

Az árát pedig érdemes átgondolni, hiszen a későbbiekben ezzel egy egyszeri kiadással mennyi pénzt spórolhatunk meg.

Nemrég hatalmas felháborodást váltott ki Ausztriában egy bécsi kávéház, amely egy eurós többletárat számol fel vendégeinek, ha túlságosan hosszú ideig töltik telefonjaikat.A nagy visszhangot kiváltó újítást a Hundertwasser-házban működő Terrasencafe tulajdonosa, Galina Pokorny vezette be elsőként az osztrák vendéglátóhelyek közül. Egy ilyen táskával tutira nem lenne rá szükség, hogy a Hundertwasserben töltsd fel a telefonod. Csak a nap süssön rád!