EZO

Ezért kü­lön­le­ge­sek az au­gusz­tus­ban szü­le­tett kis­ba­bák

Ki­mon­dot­tan in­tel­li­gen­sek, ugyan­ak­kor sze­szé­lye­sek az au­gusz­tusi csöpp­sé­gek. Ki­vé­te­les élet­út­ju­kat 10 fon­tos té­nyező ha­tá­rozza meg. Mu­tat­juk, miről is van szó!
  • Szerző: F. E.

A július 23. és augusztus 22. között születettek az Oroszlán csillagjegy alá tartoznak. Az állatok királya, az oroszlán a nemes erőt és a független hatalmat jelképezi. Az Oroszlán gyermekek elevenek, szeretnek szerepelni és a magabiztos látszat ellenére igencsak érzékeny lélek lakozik bennük.

Íme, az augusztusi babák jellemzése:

1. Magabiztosak, erős akaratúak és szervezettek

Meglehetősen erős emberek válnak belőlük mind fizikálisan, mind mentálisan. Roppant büszkék és karizmatikusak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

2. Jó társaság veszi körül őket

Az sem lehet a véletlen műve, hogy rengeteg sztár született az Oroszlán csillagjegyében. Csak pár név a sorból: Blake Lively, Jennifer Lopez, Ben Affleck, Mila Kunis, Jennifer Lawrence, Arnold Schwarzenegger, Wesley Snipes, Antonio Banderas, Madonna, Sean Penn, Charlize Theron és a két elnök, mint Barack Obama és Bill Clinton.

3. Többségük vezető pozícióban vagy vállalkozóként tevékenykedik

Ne lepődj meg azon, ha a főnököd augusztusban született. Természetes karizmájuk és belső tartásuk miatt erős vezetők.

4. Kicsi az esélye, hogy durva mentális betegségekben szenvednek

Tanulmányok kimutatták, hogy a télen született embereknél egyes mentális betegségek kialakulásának (mint pl. a skizofrénia és a depresszió) nagyobb a rizikója. A szakemberek elmélete szerint az alacsony D-vitamin szint az anyaméhben negatívan befolyásolhatja a magzat agyi fejlődését.

5. Születés szerinti virágjuk nem más, mint a kardvirág

Az augusztus hónap virágja, a kardvirág olyan szoros karakterjegyekkel hozható összefüggésbe, mint az erő és az erkölcsi tisztesség. Mindez köszönhető a növény kard alakú leveleinek. Amikor átadsz egy csokor kardvirágot, az azt jelenti, hogy szenvedélyesen átszúrod a másik szívét.

Lapozz a folytatáshoz!