FÜLES

Ez vár Laj­csi­ékra Me­xi­kó­ban!

Hétfő reg­gel rob­bant bom­ba­ként a hír, hogy az elő­ze­tes­ből ja­nuár végén sza­ba­dult trom­bi­tás fogta magát, és csa­lád­já­val el­hagyta az or­szá­got. Me­xi­kóba re­pült, mi pedig el­ját­szot­tunk a gon­do­lat­tal, mi vár­hat rájuk az eg­zo­ti­kus or­szág­ban!
  • Szerző: Doris

Bár korábban azt nyilatkozta, hogy Olaszországba készül, Lagzi Lajcsi gondolt egyet, repülőre ült családjával és meg sem állt Mexikóig! A trombitást az egyik amerikai reptéren szúrták ki, amikor rengeteg bőrönddel épp becsekkolt a közép-amerikai országba tartó járatra.

Rejtélyes útjáról még saját ügyvédje sem tudott, így egyelőre az is talány, miért pont Mexikót választotta a zenész, és meddig maradnak az egzotikus országban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A mindenesetre eljátszott a gondolattal, hogyan telhetnek a Galambos család napjai!

A mulatóskirály minden bizonnyal sok időt tölt Bogi nevű lányával, akit saját bevallása szerint is elhanyagolt. Nagyokat sétálhatnak a homokos parton, majd amikor már túl forrónak érzik a levegőt, kedvükre fürdőzhetnek az óceánban.

Ilyen festői környezetben lazíthatnak Lajcsiék (Fotó: Facebook)
Ilyen festői környezetben lazíthatnak Lajcsiék (Fotó: Facebook)

Egy egzotikus országban persze elengedhetetlen, hogy végigkóstolják a helyi ételkülönlegességeket, a börtönkoszt után így Lajcsi végre kedvére falatozhat a mexikói specialitásokból!

A legfontosabb számára mégis a nyugalom lehet, hiszen mi másra vágyna, minthogy a sajtó állandó érdeklődése és a rendőri vizsgálatok nélkül töltse napjait.

Eközben a címlapon

És hogy meddig maradhatnak?

Nos, a úgy sejti, a húsvétot még mindenképp a tengerentúlon töltik majd. Utána viszont a gyerekeknek folytatódik az iskola, így kénytelen lesznek hazatérni.