SIKK

Ez a nyár nagy di­vatja. Őrül­ten szexi és ké­nyel­mes

Vissza a ter­mé­szet­hez! Ez az idei nyár jel­szava. Könnyű, vi­rá­gos anya­gok, ter­mé­sze­te­sen, sza­ba­don hul­lámzó hosszú szok­nyák. Ha ebben be­lib­bensz va­la­hová, min­den te­kin­te­tet ma­gadra von­zol. A ked­vedre is po­zi­tí­ven hat. Fel­sza­ba­dult és bol­dog le­szel, ha ilyen­ben jársz.

Idén közel került a természethez a divat. Virágok nyílnak a textíliákon. Az anyagok hosszan omlanak le, és szabadon lebegnek a test körül. A legjobb benne, hogyminden alakra és bármely korosztálynak előnyös.

Minden a szabadságról, boldogságról és a természetességről szól.

A nap színei

Az aranyló nap és az izzó fehér fény sugárzik ebből az összeállításból. A szoknya olyan könnyű, hogy a legkisebb szellő is felkapja. A csipkés, fehér blúznál nehéz lenne nőiesebbet találni találni.

Fény és árnyék

Újdonság az idei szabásban, hogy a bokáig érő szoknyarész magasan fel van hasítva, és így minden fuvallatra önálló életre kelhet.

Míg az eleje felsőrész zártabb, hátul teljesen nyitott, pántok fogják össze.

Sávos szoknya

A különleges szabású fehér blúz elegánssá változtatja az otthonos, kedves, réteg-mintás szoknyát. A fonott kalap pedig hangsúlyossá teszi a megjelenést. Itt is a természetesség és a felszabadult öröm a cél.

Eközben a címlapon

Nyáresti, alkalmi maxi ruha

A zárt cipő és a könnyű bizsu teszi alkalmivá a következő összeállítást.

Nincs kétség: piros is, virágos is, ez a szerelmes nők viselete.

Levélmintás maxi ruha

Ha a virágokkal nem vagy barátságban, válaszd a levélmintás modellt. Ez is tud mindent, amire a hódításhoz szükséged lesz.

Ducibbaknak hosszú ujjal

Zavar a mély kivágás, vagy kényelmetlenül érzed magad, ha kilátszik a karod? Akkor lágy, könnyű anyagból készült, hosszú ujjú fazont keress. Szépnek, légiesnek érzed majd magad benne, és ez hatni fog a mozgásodra. Ne csodálkozz, hogy rajongó pillantásokat vetnek rád, akik csak meglátnak.