HŰHA

Őszinte val­lo­más: tar­to­zá­sai ne­he­zí­tik meg az éle­tét a TV2 sztár­já­nak

1 mil­lió fo­rin­tot nyert Péter.
  • Szerző: sv

A szerdai Exatlon Hungary adásában a Bajnokoknak és a Kihívóknak egyénileg kellett küzdeniük,  a tét pedig nem volt más, mint 1 millió forint. A női versenyzők közül Gyarmati Panka gazdagodott az összeggel, a férfiaknál pedig Mischinger Péter örülhetett.

Fotó: TV2

"Nagyon boldog vagyok, hogy győztem. Őrülten sok helye lenne ennek a pénznek, valószínűleg így hajlandó leszek végre venni magamnak egy okosórát, mert eddig sajnáltam rá a pénzt, a többit pedig valami hasznosra fogom költeni" - kezdte Péter, aki elárulta leginkább tartozásait szeretné kiegyenlíteni ebből a nyereményből.

Viszonylag sok tartozást halmoztam fel azzal, hogy idén nekiugrottam néhány versenynek, amik ráadásul nem úgy alakultak, ahogy szerettem volna.

Nyáron volt egy verseny, ami miatt Hawaii-ra mentem ki, amit elmosott egy hurrikán, így nem tartották meg, cserébe kétszer annyit költöttem rá, mint ahogy terveztem, úgyhogy eléggé padlóra küldött" - mesélte a Kihívó, majd hozzátette, szerinte ezzel az összeggel már egyenesbe tudja hozni az életét.