HŰHA

Eu­ro­ví­zió 2015: Könnye­kig ha­tód­tak Bog­gie-tól ver­seny­tár­sai

Bog­gie be­ju­tott az Eu­ro­ví­ziós Dal­ver­seny leg­jobb tíz elő­adója közé. Ver­seny­tár­sai közül töb­ben is meg­ha­tot­tan gra­tu­lál­tak az éne­kes­nő­nek.

Boggie mellett az orosz, a román, a belga, az albán, az örmény, a görög, az észt, a szerb és a grúz versenyzők is továbbjutottak a szombati döntőbe az Eurovíziós Dalverseny első versenynapja után. A magyar énekesnő már eddig is nagy rajongótábort épített ki maga köré, ámkeddi előadása után még többen a szívükbe zárták.

Boggie és csapata az elődöntő előtt
(Fotó: Facebook)
Boggie és csapata az elődöntő előtt (Fotó: Facebook)

Külön gratuláltak a dal témája miatt

"Eddig is rengeteg szeretetet kaptunk mindenhonnan, a tegnapi produkció után azonban a versenytársak között is Boggie lett az egyik kedvenc. Természetesen a produkciók végén mindegyik ország küldöttsége megtapsolta a másikat,

de ő volt az egyetlen, akinek a boxába személyesen mentek át gratulálni,

például az albán vagy épp a belga versenyők" - kezdte a Ripostnak Kálnási Anikó, Boggie menedzsere, aki azt is elárulta, az angolok lejárató kampánya bécsig nem ért el.

Nincs megállás

"Van egy újságíró, akinek nem tetszik Boggie dala, de ennyi. Az angol kommentátor például egyedül Boggie-t dicsérte agyon a keddi versenynap után. Ez az egész ügy csak fel lett fújva" - tisztázta a pletykákat a menedzser és hozzátette, bár ma nem áll az Eurovíziós Dalverseny színpadára Boggie, pihenésre nem sok ideje jut az énekesnőnek. "Folyamatosan forog a kamera, kint van velünk több forgatócsoport is. Boggie ma találkozik az Eurovízó 1973-as győztesével, aki ellátja néhány jótanáccsal a döntő előtt."

Szombaton pedig ismét izgulhatunk, hogy Kállay-Saunders András és ByeAlex után az Eurovízió idei döntőjén sikerüljön még előrébb végeznünk.

Ha lemaradtál volna Boggie elődöntős daláról, a videóra kattintva megnézheted.

Eközben a címlapon