Létrehozva: 2023.02.21.

„Addig fogom folytatni, amíg élek” - Egy hónapjai van a kétgyermekes édesanyának

Kétszer is félrediagnosztizálták, majd menthetetlennek minősítették a kisgyermekes édesanyát.

A tétovázó orvosok hibájából, már csak pár hónapja maradt egy kisgyermekes édesanyának, aki így nem láthatja felnőni a gyerekeit. A 37 éves Katie Pritchard teljesen elkeseredett, hogy meg vannak számlálva a percek, amit családjával tölthet.

Képünk illusztráció / Fotó: Pixabay

Nemrégiben Katie Pritchard egy csomót vett észre magán, de háziorvosa letudta annyival, hogy az a Pfizer vakcina miatt alakult ki. Később azt mondták neki, hogy a gyermekvállalás miatt megrepedt a hólyagja. Miután a nő megelégelte a megaláztatást, magánorvoshoz foglalt időpontot, aki méhnyakrákkal diagnosztizálta.

„Amikor először mentem orvoshoz a tüneteimmel, tudtam, hogy valami nincs rendben. Nagyon erőltetnem kellett, hogy a védőnő másodszor is megvizsgáljon, de továbbra is azt mondta, hogy nincs okom az aggodalomra” - mesélte megpróbáltatásairól Katie

Ekkor vette kezdetét az öt hetes kimerítő sugárterápiája, majd a kemoterápia és a brachyterápia. Ezután megkönnyebbülhetett, mivel azt mondták neki, sikeresen legyőzte a rákot. Ám a későbbi ellenőrző vizsgálaton kiderült: a rákja visszatért és már csak egy hónapja van hátra.

„Három hete kezdtem el a palliatív kemoterápiát. Addig fogom folytatni, amíg a szervezetem elviseli, vagy amíg élek” – tette hozzá az összetört édesanya.

A négyéves Percy és a kétéves Cass szülei két hét múlva fognak összeházasodni, annak ellenére, hogy már 17 éve együtt vannak. Katie nagyon izgatott, hiszen régi vágya válik valóra.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-