INSIDER

Ellopták a nyertes lottót, mégis várja az 50 milliót

Minden napját munkával tölti az a pestszentlőrinci férfi, akitől még júniusban ellopták az Örs vezért téren az 50 milliót érő EuroJackpot szelvényét.
  • Szerző: Ripost

Sosem voltam az a „láblógatós” fajta

– kezdte a %% kollégájának P. József.

– Dolgozom és várom, hogy végre lezárják az ügyet és túl legyek ezen az egészen. Azt ígérte a rendőrség, hogy ha nincs meg az az ember, aki ellopta a szelvényemet, akkor is kifizetik a pénzt, de csak is azért, mert be tudtam mutatni a nyertes EuroJackpotról egy fénymásolatot. Ezt a papírt a napokban át kellett adnom az ügyvédemnek. Alig vártam, hogy érte jöjjön és végre megszabadítson tőle! – nevette el magát a férfi.

Miután Józsefről megtudták az ismerősei, hogy 50 millió forintot nyert, sorra felkeresték őt.

- Sok ismerősöm látott a %%-ban

– mondta.

– A legtöbben féltékenyek voltak, azt mondták: „Jaj Józsi! Nem is tudtuk, hogy te ilyen gazdag vagy!” Én persze mindegyiknek ugyanazt tudtam csak mondani… Mégpedig azt, hogy nagyon örülök az 50 milliónak, de nagyon hamar el lehet költeni, ezért én nem is tartom magam gazdagnak. Még a nyeremény előtt kinéztem magamnak egy házat, amit meg fogok venni, valószínűleg az EuroJackpottal ez könnyebben fog sikerülni.

Ahogyan azt a %% megírta, 64 éves P. József egész életében lottózott, de néhány hete megütötte a főnyereményt: megnyerte az 50 milliót érő EuroJackpotot. Hamar el is indult a központba, hogy bemutathassa a szelvényt. Buszra szállt, amivel elutazott az Örs vezér terére, ám pénztárcáját, amiben az EuroJackpot lapult, egy szatyorba dobta. A szatyrot letette a földre, ahonnan kilopta a pénztárcáját egy tolvaj.

További részletek a szombati napilapban!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?