ÉLETMÓDI

Elképesztő tudományos felismerés: Megállíthatatlanul nő a férfiasság

Egyre több kutatás foglalkozik a péniszmérettel, így nem csoda, ha vannak adatok, amiket össze lehet hasonlítani. Így derült ki egy óvszerforgalmazó felméréséből, hogy egyre nagyobb az átlagméret. De vajon tényleg így van?
  • Szerző: J.D.

Sok pasi aggódik a mérete miatt; persze nem azon, vajon túl nagy-e a férfiassága, hanem az ellenkezőjén. Ezzel párhuzamosan egyre több tanulmány lát napvilágot, ami vagy azzal nyugtatja a férfiakat, hogy a nők a kisebb méretet szeretik, vagy azzal, hogy az átlag egyébként sem valami nagy. De vajon mekkora ez az átlagméret? Egy kutatással egyszer és mindenkorra pontot akartak tenni a találgatások végére. Végül elő is rukkoltak egy pontos számmal - ehhez több ezer férfit kérdeztek meg.

A kutatást a világ egyik legnagyobb óvszergyártó cége végezte – és nekik aztán igazán pontos adatokra van szükségük! Első körben 2016-ban kérdeztek meg több mint tizenötezer férfit a méretről – kis is jött, hogy az átlagos péniszméret 13 centi. Csakhogy két évvel később újra elvégezték a felmérést, és az átlag ezúttal csaknem 16 centiméter lett!

Nem valószínű, hogy mindenki pénisznövelő eszközöket használt vagy tablettákat szedett volna ebben a két évben. Az a szomorú helyzet, hogy ezek a kutatások bemondáson alapulnak, vagyis arra kérik a felmérésben résztvevőket, nyilatkozzanak saját méreteikről – van azonban egy sejtésünk, hogy a pénisz esetében pont úgy „tévednek” a férfiak, mint a kifogott halak méretével kapcsolatban. Vagyis hajlamosak felfelé csalni egy picit. Hogy emiatt lesz-e valaha is egy hiteles adat az átlagméretről? Nem valószínű. Úgyhogy maradnak a megnyugtató magyarázatok. Hogy a nők jobban szeretik a kicsit, és az átlag valószínűleg nem a nagy….

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?