SZTÁRDZSÚSZ

El­ké­pesztő át­ala­ku­lás: bru­tá­li­san le­fo­gyott Ki­rály Linda

Re­kord­se­bes­ség­gel szám­űzi súly­fe­les­le­gét Ki­rály Linda. A min­den­na­pos edzé­sek mel­lett or­vo­sok se­gí­tik az útját.
  • Szerző: bdf

Hihetetlen átalakuláson esett át Király Linda! Az aranyhangú énekesnő több tíz kilótól szabadult meg az elmúlt hónapokban, karcsúbb testét pedig büszkén mutatta meg az Instagram-oldalán. Linda a "második otthonából", a konditeremből posztolt egy friss fotót.

Rengeteget fogyott!
Rengeteget fogyott!
Fotó: Szabolcs László

Az énekesnő nagyon elszánt, naponta kondizik, és minden alkalommal kőkeményen odateszi magát. Rekordgyorsasággal tünteti el testéről a felesleges kilókat. Már most emberfeletti eredménnyel büszkélkedhet, hiszen rengeteg munka van mögötte.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Félúton járok, nem állok meg

- üzente az énekesnő. Igaz, Linda erős egyéniség, de tudta jól, hogy nemcsak fizikailag, hanem lelkileg is komoly feladatra vállalkozik. Már a kezdetek kezdetén egy exfocista, Regina vette kezelésbe, aki a legnehezebb pillanataiban is fogja a kezeit. "Nagyon szép munka! Látod?! A befektetett munka mindig megtérül! Büszke vagyok rád, nagyon keményen nyomod" - fűzte Linda fotójához a személyi edző.

(@lindakiraly) által megosztott bejegyzés,

Király Lindát 2014 tavaszán érte a hidegzuhany, amikor váratlan diagnózist kapott az orvosoktól. Az eredmények szerint pajzsmirigy-alulműködése miatt szaladt fel villámgyorsan 38 kilogramm az énekesnőre. Nem tudta elfogadni a drámai helyzetet, folyamatos kivizsgálásokra járt és évekig az okokat kutatta. Amíg évekig abban a hitben élt, hogy az egyik leggyakoribb pajzsmirigy rendellenességben szenved, nemrég Linda maga világított rá orvosainál az alapproblémára. Vérvételi eredményén vette észre, hogy magas a cortisol-szintje.

Ezt követte egy MRI, ami meghozta az áttörést: egy ciszta növekedik az agyalapi mirigyén, ezzel egyben pedig megtalálták a súlynövekedés okát is. Linda elmondta, hogy egy komplett orvosi csapat figyel rá, vitaminkúrán van, és három gyógyszert szed: a pajzsmirigyére, a daganat zsugorítására és az inzulinrezisztenciájára is.

Ráadásul bőrgyógyászati kezelésnek is alávetette magát. Már előre gondolt a fogyás mellékhatásaira is, amiről a Mokkában beszélt  az énekesnő."Nagyon fontos volt, hogy miközben fogyok, a bőröm is visszafeszüljön. Ugyanis az egyik legnagyobb félelmem, hogy mivel nagyobb mennyiségű súlyt adok le, megereszkedik a bőröm. Ezért ultrahangterápián és különböző feszesítő programokon veszek részt."

Eközben a címlapon

Így halad tehát Linda a kitűzött célja felé. Az elszántság és egy pici segítség pedig biztosan meghozza a kívánt eredményt.