SZTÁRDZSÚSZ

Eldurvult a randi: Hien elmesélte a kínos részleteket

A csinos énekesnő általában mélyen hallgat a magánéletéről, most a Ripost olvasóival kivételt tett.
  • Szerző: bdf

A Sztárban Sztár hatodik adásának kiesője, Hien látogatott el hétfőn reggel a %% szerkesztőségébe. Olvasóink mindenről kifaggatták az énekesnőt, és bár általában mélyen hallgat a magánéletéről, most kivételt tett.

Elárulta, hogy még mindig szingli, de ez cseppet sem zavarja őt, hiszen most minden erejével a karrierjére szeretne koncentrálni. Úgy érzi, eljött az idő, hogy megvalósítsa magát. Persze nem zárkózik el az ismerkedéstől, elmesélte az egyik legcikisebb randiját.

"Volt egy srác, akivel az interneten ismerkedtem meg. Vacsora után felmentünk hozzám. Elkezdtünk beszélgetni, hamar rádöbbentem, hogy bár nagyon szexi a fiú, nem igazán passzolunk és az is fura volt, hogy túlságosan kiöltözött: ünneplő cipőben jött" - emlékezett vissza Hien.

"Finoman jeleztem neki, hogy a részemről véget ért a randi. Negyven perc kellett, amíg leesett neki. Elkezdett készülődni, fel akarta venni a cipőjét, de szerintem túl kicsi volt rá.

Olyan hévvel nyomkodta bele a lábát, hogy legurult a székről. Idegességében pedig belebokszolt a padlóba. Kicsit megijedtem.

Aztán félig belegyömöszölte a lábait a cipőbe, közben a számomat akarta megszerezni, de nem adtam meg neki. Soha többet nem találkoztunk. Nagyon szürreális élmény volt."

Azt is elárulta, nagyon élvezte a Sztárban Sztárt és örül, hogy olyan énekeseket is megismert, akikkel korábban még nem találkozott.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?