SIKK

Egy ma­gyar di­vat­ter­vező hol­nap belép a vi­lág­hír­név ka­pu­ján

A ma­gyar di­va­tot végre meg­is­mer­heti az egész világ, hála Sán­dor Szand­rá­nak és csa­pa­tá­nak. A fi­a­tal di­vat­ter­vező már­kája, a Na­nushka ugyanis ma mu­tat­ko­zik be a New York Fas­hion We­eken, el­is­me­rést sze­rezve ezzel nem­csak a már­ká­nak, de Ma­gyar­or­szág­nak is.

Világsztárok, modellek és a divatvilág legismertebb képviselői vesznek részt minden évben a New Yorkban megrendezésre kerülő Fashion Weeken. Ez az az esemény minden divattervező legnagyobb álma. Bemutatni a saját kreációt a divatvilág krémjének, és nem csak követni, de fantasztikus ötletekkel diktálni a trendet.

EZT OLVASTAD MÁR?
Fotó: Instagram

És mindez ma valóra válik egy fiatal, magyar lánynak is. A Sándor Szandra által létrehozott Nanushkamárka ugyanis szerdán mutatkozik be a New York Fashion Weeken. Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, Szandra olyan nagy nevekkel szerepel egy napon, mint Marc Jacobs vagy Michael Kors.

Hihetetlen elismerés ez nem csak a márkának, de a hazai divatiparnak is, hiszen az elmúlt években nem akadt olyan divattervező, aki ezen a rangos eseményen képviselhette volna hazánkat.  

Sándor Szandra szereplésével azonban Budapest is felkerülhet a divatvilág nagy térképére.