HŰHA

Kínai ru­ha­maffia ál­do­zata lett Dukai Re­gina!

A mo­dell fo­tóit gát­lás­ta­la­nul le­lop­kod­ják a kül­földi ol­da­lak azért, hogy azzal csá­bít­sák ma­guk­hoz a vá­sár­ló­kat.

Silány minőségben másolják a Dukai Regina nevével fémjelzett ruhamárkát külföldön. Egy kínai webáruházban a tolvajok minden gátlás nélkül a modell arcával és fotóival hirdetnek több ruhát is.

A magyar készítők által aprólékosan megtervezett ruhákat az itthoni ár harmadáért lehet megkapni, igaz, a minőség is ehhez igazodik: a holmik csak nyomokban hasonlítanak eredeti változatukra, mind az anyagában, mind pedig az elkészítésében. A megkereste a magyar ruhacéget, hogy megtudjuk, vajon tudnak-e arról, hogy nemcsak hogy hamisítják, de vissza is élnek Regina fotójával.

„Tudunk róla, hogy hamisítanak bennünket, ami gyakorlatilag megtisztelő, hiszen csak a nagy márkákat és az arra érdemes dizájnereket másolják a kínaiak. Ez azonban sajnálatos módon, a jogi környezet miatt egy szélmalomharc, ami ellen folyamatosan küzdünk, mint ahogyan azt teszik a világmárkák is. Azt gondoljuk, hogy azoknak, akiknek valóban fontos a Sugarbird márka, az egyediségünk és a minőség miatt vásárolják a termékeinket, nem okozunk csalódást” – közölték kérdésünkre a cég képviselői.

Dukai Reginát is kerestük az ügyben, de ő nem kívánt nyilatkozni.