HŰHA

Ezzel a nővel élt együtt Dobrády Ákos, miközben menyasszonya volt

Osvárt Andi csak pár napot töltött a zenésznél.
  • Szerző: ripost

Különös titokról rántotta le a leplet Dobrády Ákos! A zenészről kiderült, rövid ideig együtt élt Osvárt Andreával, ám közben menyasszonya volt.

„Rómában együtt éltünk" – kezdte a Spektrum Home-on futó, vasárnap adásba kerülő NőComment! műsorában Dobrády, akinek ezzel a kijelentésével pillanatok alatt sikerült zavarba hoznia a színésznőt.

Andi ezért mielőbb szerette volna tisztázni a helyzetet, és kihangsúlyozta, nem alkottak egy párt, csupán nagyon jóban voltak, és segítségre volt szüksége.

„Általában én vagyok otthon Rómában, de akkor éppen költöztem, pár napig nem volt szállásom, és tudtam, hogy Ákos bérelt egy nagy lakást" mondta Andi, majd hozzátette: Dobrády szó nélkül felajánlotta a segítségét, ezért pár napra beköltözött hozzá. Akkoriban a zenésznek Iszak Eszter volt a menyasszonya, aki tudott arról, hogy szerelme egy másik nőt engedett az otthonába.

Nem éltem vissza a helyzettel, hiszen szerelmes voltam, menyasszonyom volt. Egyszer mentünk el vacsorázni, dumáltunk, de akkor is felhívtam a barátnőmet. 

De az volt a legnagyobb, ahogy én büszkélkedtem az Andreával. Rómában jártam az éttermeket, csiszolgattam az olasz nyelvtudásomat, a telefonomon pedig Andi képét mutogattam, és büszkén újságoltam, hogy bizony, nálam lakik” – mondta Ákos.

És ezeket olvastad már?