HŰHA

Ha­tal­mas be­je­len­tést tett Dobó Kata és Zsidró Tamás, ez vá­rat­la­nul jött

A sztár­pár nem­so­kára össze­há­za­sod­hat, ám a lag­zit csend­ben, a vi­lág­tól el­vo­nul­tan sze­ret­nék tar­tani.
  • Szerző: Ripost

A színésznő Dobó Kata és fodrász párja, Zsidró Tamás már három éve vannak együtt, és most elárulták, hogy nemsokára össze is házasodnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 44 éves színésznő szerint sok meglepetés már nem érheti őket. "Ennyi idő alatt ki lehet ismerni egy embert" - mondta Dobó Kata a Story magazinnak. "Ő is hozott egy csomagot három gyerekkel és egy majdnem húszéves házassággal, és én is hoztam a gyerekemet meg a sok nyűgömet a múltból. Minden jó köztünk, de néha azért karcos..." - vallotta be a sztáranyuka, aki szerint nem minden rózsaszín az életben.

"Negyven felett egyébként is jobb szerelmesnek lenni, mint húszévesen. Ilyenkor már bölcsebben szeretünk, elfogadóbban, kompromisszumképesebben" - tette hozzá. A színésznő egyébként nagyon elfoglalt, színházi szerepei és a Korhatáros szerelem című tévésorozat mellett megrendezte élete első filmjét, a Kölcsönlakást. A zsúfolt időszakban Zsidró Tamás is mellette állt és a színésznő a lányára, Szofira is mindig szakított időt. Most pedig egy közös, Los Angeles-i úton tervezik kipihenni az elmúlt hónapokat.

Az 55 éves sztárfodrász pedig azt is elárulta a lapnak:

Természetesen elveszem Katát, csak a megfelelő időpontot várom. Egy biztos, titokban fogom megszervezni az esküvőt, hogy ő se tudjon róla.

Ez az ötlet pedig a színésznőnek is tetszik.