LELKIZŐ

Ré­m­álommá vált a ma­gyar hí­res­sé­gek a nya­ra­lása Thai­föl­dön

Rosszul vég­ző­dött Dobó Ágiék thai­földi nya­ra­lása, mi­u­tán ki­seb­bik fia, Na­ta­niel itt­hon csú­nyán be­lá­za­so­dott, majd ma­lá­ria gya­nú­já­val két napra kór­házba ke­rült. De nem ők az egyet­le­nek, akik­nek az álom­nya­ra­lása hamar rém­álommá vált Thai­föl­dön. Cik­künk­ben össze­szed­tük az el­múlt évek leg­rosszab­bul si­ke­rült uta­zá­sait.

Dobó Ági

A 2010-es Miss World Hungary győztese szörnyű napokon van túl, miután többhetes thaiföldi nyaralása után a két és fél éves kisfia maláriagyanúval került kórházba. Natanielen szörnyű csípések is voltak, ezért két napig bent tartották a gyermekosztályon.

Fotó: Sulyok László
EZT OLVASTAD MÁR?

"Két nap virrasztás után hazaengedtek minket, mert nem volt indokolt, hogy maradjunk. Viszont, ha újra lázasodik, egy napon belül újra vért kell venni, mert a malária egy éven belül barmikor jelentkezhet" - fogalmazott a közösségi oldalán az édesanya.

Sas József

A nyolcvanéves humorista néhány nappal ezelőtt, a thaiföldi nyaralásán lett rosszul, állapota pedig olyannyira leromlott, hogy egy ottani kórházba került.

Fotó: Markovics Gábor

Sas nem először járt az egzotikus országban: ő és a felesége évek óta visszatérő vendégei a turistaparadicsomnak, így jól ismerték a környéket. Rossz állapota miatt kockázatos volt, de végül egy légi betegszállításra szakosodott különgép hazahozta a humoristát, akit két nappal később a felesége is követett. Az asszony elmondta, férjére hosszabb gyógyulási folyamat vár.

Kefir

Az énekes régóta minden év elején Thaiföldre utazik kikapcsolódni, saját nyaralója is van. Jól ismeri a környéket és az ottani kultúrát, egy évvel ezelőtt mégis komoly bajba keveredett: bérelt motorjával egy rendőrőrs előtt robbantak le.

Fotó: Szabolcs László

A helyi zsaruk észrevették a sztár elektromos cigarettáját, ami ott tiltott tárgynak számít, ezért őrizetbe vették őt. Kefir végül 280 ezer forintnak megfelelő bírság ellenében szabadult.

Eközben a címlapon

A részleteket olvasd el a napilap szerdai számában!