HŰHA

Ők aztán iker­tor­nyok: Ni­cole Kid­man ha­son­mása lett Dobó Ági

Az egy­kori szép­ség­ki­rálynő a ked­venc so­ro­za­tá­nak egyik je­le­ne­tét örö­kí­tette meg, ami­kor egy fény­kép ked­véért a nép­szerű szí­nésznő bő­rébe bújt.
  • Szerző: ripost

Kedvenc karakterének bőrébe bújt Dobó Ági! Az egykori szépségkirálynő nagy rajongója a HBO saját gyártású sorozatának, a Hatalmas kis hazugságoknak.

A sorozat egyik főszereplőjét, Celeste-et Nicole Kidman alakítja, Ági pedig úgy döntött, lemásolja a sorozat egyik kifotózott jelenetét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Markovics Gábor

"Ki találja ki - anélkül, hogy csalna, és lapozna egyet balra - melyik sorozat mely szereplőit alkottuk meg “házilag” a gyerekekkel egy fotó erejéig? Segítek, a lángoló vörös haj az adott színésznő eredeti hajszíne volt, gyakorlatilag védjegyévé vált, mielőtt szőkére váltott...a sorozatban pedig újra vörös, van két kisfia, egy igen különös élete, néhány még érdekesebb hátterű barátnővel... Ez már a második évad, és nem lehet abbahagyni, ahogyan az elsőt sem lehetett..." - írta a fotóhoz Ági.

A hasonlóság a rajongók szerint is szembeszökő, a kivitelezés pedig profi, leszámítva azt az elkerülhető tényt, hogy Ági fiai nem ikrek, nem úgy, mint a sorozatbeli gyerekek.