SHOWBIZ

Klip­pre­mier, csak ná­lunk: Új mix­szel je­lent­ke­zik a ma­gyar sztár DJ

A hazai klub­élet meg­ha­tá­rozó alak­já­nak új klip­jét a Ri­post mu­tatja meg el­ső­ként a nagy­kö­zön­ség­nek. Kat­tints az ütős rit­mu­so­kért!
  • Szerző: Buster

Péntek este elsőként a -on láthatod a legendás lemezlovas DJ Spigiboy új klipjét. A Come With Me című szerzeményt közösen dobta össze a Ballantines Music Award „Év felfedezettje” díjas Roberto Rios és Dan Sparks DJ párossal. Az új klipet szombat délig csak oldalunkon keresztül nézheted meg.

Spigiboy egyre népszerűbb a fiatal generáció körében. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a fotó, ami egy általános iskolai farsangi bálon készült, ahola gyerekek Spigiboyt kiáltották ki az év listavezetőjének.

Legújabb szerzeményét a tavalyi Ballantines Music Award „Év felfedezettje” díjas Roberto Rios és Dan Sparks DJ párossal együtt készítette el, akik már többször szerepeltek nemzetközi és hazai toplistákon, és annak ellenére, hogy már több mint 10 éve űzik ők is a szakmát, még mindig a fiatal generációhoz sorolhatók.

"Felüdítő a fiatal DJ-kkel együtt dolgozni, bámulatba ejt, hogy mennyire másképp gondolkodnak és látnak sok mindent, mint a mi generációnk”

– nyilatkozta Vácrátót polgármestere, DJ Spigiboy.

Eközben a címlapon