FÜLES

Már a vissza­té­rés­ről be­szél Dem­jén Rózsi

Dem­jén Fe­renc óri­ási ener­gi­á­kat moz­gó­sít, hogy mi­ha­ma­rabb vég­leg maga mö­gött hagyja az év eleje óta tartó rossz idő­sza­kot.
  • Szerző: buster

Remek híreket kapott a Demjén Ferenc felépülésével kapcsolatban! A legendás zenész öt nappal ezelőtt folytathatta az év eleji csípőműtétje utáni rehabilitációját, amit május harmadikán egy agyérgörcs szakított félbe. Egy héten át altatták a Pécsi Idegtudományi Intézetben, majd néhány napig az intenzív osztályon ápolták, ebben az időszakban nem mozoghatott, ami viszont a csípőjének nem tett jót. Most azonban már egy rehabilitációs intézetben lábadozik, itt tölti a következő hónapokat.

Fotó: Szabolcs László

"Már arról beszél, milyen jó lesz újra a színpadon állni. Abban bízik, nem kell sokáig várnia arra, hogy újra találkozhasson a rajongóival.

EZT OLVASTAD MÁR?
Sőt, már most tervezgeti, hogyan képzeli el a visszatérő fellépését.

Ehhez azonban kettős rehabilitációra van szükség, a csípője és az agyérgörcs miatt is van min dolgozni, és ez a folyamat várhatóan heteket vesz igénybe. Biztató, hogy Rózsi mindent és még annál is többet megtesz a gyógyulásáért, de ezalatt nyugalomra van szüksége”

- mondta informátorunk. A napilap hétfői számában további részleteket tudhatsz meg a legendás zenész állapotáról.