SZTÁRDZSÚSZ

Sem­mi­ből sem tanul Dem­csák Zsu­zsa: Har­mad­szor is hi­bá­zott

Zsu­zsát a rend­őr­ség elő­ál­lí­totta, és mivel vissza­eső, nem sok jóra szá­mít­hat. Főleg azért, mert nem elő­ször kerül szembe a tör­vénnyel.
  • Szerző: Buster

Demcsák Zsuzsa nagy bajba került, hiszen immáron harmadszorra veszti el vezetői engedélyét. A egyik olvasója arra lett figyelmes hétfő este 11 óra körül, hogy rendőrök félreállítottak egy autóst, aki a Szentendrei út elején, a Raktár utca közelében a buszsávban közlekedett. A kutyát sétáltató szemtanú közelebb lépve látta, amint a rendőrök kérdőre vonják a sofőrt, akiről kiderült, hogy nem más, mint Demcsák Zsuzsa. Informátorunk szerint a műsorvezető furcsán viselkedett az intézkedés során.

Fotó: Markovics Gábor

A műsorvezetőt azonban ahelyett, hogy elengedték volna, azonnal megszondáztatták, majd kisvártatva beültették a rendőrautóba és elvitték. Lapunk információi szerint nem csak az volt a gond, hogy a műsorvezető megszegte a közlekedés szabályait azzal, hogy a buszsávban haladt. Úgy tudjuk, ismét jelzett a szonda, vagyis ittasan ült a volán mögé. Sajnos nem először.

EZT OLVASTAD MÁR?
Fotó: Markovics Gábor

A műsorvezetőt legutóbb 2016-ban kapták el ittas vezetés miatt, akkor a II. kerületben, otthonától mindössze pár száz méterre állították meg egy közúti ellenőrzés során. Az ügy bíróságra került és két évre vonták be a jogosítványát, illetve 1 millió forintra büntették elsőfokon, amit másodfokon félmillió forintra mérsékeltek, vélhetően azért, mert figyelembe vették Zsuzsa körülményeit. Akkor zokogva kért bocsánatot a bíróságon és arra hivatkozott, hogy két gyerek mellett egyedülálló anyaként képtelen autó nélkül megoldani a mindennapokat.  

Vélhetően Zsuzsának ezúttal nem lesz ilyen szerencséje a most rá váró tárgyalás során, hiszen a bírónak mérlegelnie kell majd a visszaesés tényét, és azt sem felejtik majd el neki, hogy 2014-ben is bevonták már a vezetői engedélyét. Zsuzsa elmondása szerint akkor „csak” azért nem vezethetett, mert összegyűjtötte az ehhez szükséges 18 büntetőpontot ilyen-olyan szabálytalanságokkal.

Fotó: Markovics Gábor

A jogászok szerint nehéz megmondani, mi várhat most rá, de az biztos, hogy a fokozatosság elve miatt minimum 1 milliós bírságra és legalább három év vezetéstől eltiltásra számíthat.A pakliban ugyanakkor az is benne van, hogy végleges eltiltást kapjon. Főként azért, mert azt pletykálják, volt egy eddig sosem hallott negyedik eset is, szintén az ital miatt került szembe a törvénnyel, állítólag Zsuzsának akkor is elvették a jogosítványát.

Lapunk elérte a műsorvezetőt, aki nem erősítette meg, de nem is cáfolta értesülésünket.

Eközben a címlapon
Új szerelme segíthet kilábalni a mélypontról Sokan nem értik, Zsuzsa hogyan kerülhetett újra bajba. Elméletileg ugyanis élete egyik legszebb időszakát éli. A héten utazik Indiába ahhoz a férfihoz, akivel házassági fogadalmat kötött az Ázsia Expressz 2 forgatásán. Zsuzsa barátai abban bíznak, hogy a négy évvel fiatalabb hindu férfi, Krishan mellett újra magára találhat.Már csak azért is, hiszen indiaiak mélyen vallásosak, a kultúrájukban nincs helye az alkoholnak. A Bors beszámolója szerint az idősek előtt még egy esküvőn is kifejezetten tiltott az italozás, sőt még a dohányzás is.