HŰHA

Újra ittas ve­ze­té­sen kap­ták Dem­csák Zsu­zsát, el­vit­ték a rend­őrök

A mű­sor­ve­zető ko­moly bajba ke­rült, 2016 má­jusa után hétfő késő este ismét al­ko­ho­los be­fo­lyá­solt­ság alatt ve­ze­tett és szegte meg a köz­le­ke­dés sza­bá­lyait.
  • Szerző: Ripost

A egyik szemfüles olvasója lett figyelmes hétfő este 11 óra körül arra, hogy rendőrök állítottak félre egy autóst, aki a Szentendrei út elején a Raktár utca közelében a buszsávban közlekedett. A kutyát sétáltató szemtanú közelebb lépve látta, amint a rendőrök kérdőre vonják Demcsák Zsuzsát, aki láthatóan furcsán viselkedett.

Fotó: Markovics Gábor

A műsorvezetőt megszondáztatták, majd beültették a rendőrautóba és elszállították. Lapunk információi szerint nem csak az volt a gond, hogy a műsorvezető megszegte a közlekedés szabályait azzal, hogy a buszsávban haladt. Úgy tudjuk, ismét ittasan ült a volán mögé.

2016- ban már elvették a jogsiját

Demcsák Zsuzsa nagy bajba kerülhet, hiszen 2016 május 2-án a II. kerületben kapták rajta ittas vezetésen egy közúti ellenőrzés során. Akkor két évre vonták be a jogosítványát és 1 millió forintra büntették első fokon, amit másodfokon félmillió forintra mérsékeltek.

FRISSÍTÉS:

A megtudta: hétfő este a rendőrök előállítottak egy személyt ittas vezetés miatt. Részletek, itt.

Eközben a címlapon