SZTÁRVADÁSZ

Meg­döb­bentő hely­zet­ben fo­tóz­ták le Damu Ro­lan­dot, rá sem lehet is­merni

Itt a bi­zo­nyí­ték, hogy na­gyot for­dult a világ az egy­kor zűrös életű szí­nés­szel! Mintha ki­cse­rél­ték volna...

Meglepő élményben volt része a egyik olvasójának, miután betért egy belvárosi étterembe! A pult mögött ugyanis nem mással találkozott, mint Damu Rolanddal, akiről először lapunk írta meg, hogy pincérként keresi a kenyerét. Olvasónk szerint a sokáig zűrös életet élő színészt azóta teljesen kicserélték!

Fotó: Markovics Gábor

Rendkívül figyelmes, gyors, és hihetetlenül precíz - így jellemezte a olvasója Damu Rolandot, aki egy ideje egy VII. kerületi étteremben dolgozik fizetőpincérként. Bár a vendéglő este kilenc óra környékén is tele volt éhes vendégekkel, a korábbi botrányairól elhíresült színész egyedül is állta a sarat. Úgy egyensúlyozott tányérokkal és poharakkal a kezében, mintha mindig is a vendéglátásban dolgozott volna, ráadásul mindenkihez volt egy kedves szava, látszott, hogy nagyon élvezi a munkáját.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Olvasónknak természetesen jár a 15 000 forint!

Fotó: Ripost
Fotó: Ripost

Ha érdekel, mit mondott pontosan olvasónk, miután Damu kiszolgálta, valamint kíváncsi vagy arra, hogy hogy viselkedett pontosan a színész az étteremben, keresd a hétfői lapszámát. Minden részletre fény derül!