HŰHA

Óri­ási for­du­lat: Ki­de­rült az igaz­ság a ma­gyar éne­kes el­tit­kolt fi­á­ról

Itt a meg­kér­dő­je­lez­he­tet­len bi­zo­nyí­ték, mely­nek ha­tá­sára a rock­le­genda vég­leg fel­lé­le­gez­het. Vita nincs, Ba­lázs nem az ő fia!
  • Szerző: Buster

D. Nagy Lajos szinte már szó nélkül tűrte az utóbbi években, hogy Martonosi Balázs időről időre feltűnt a nyilvánosság előtt, és  elmesélte édesanyja és az énekes közötti rövid románc történetét, melyből szerinte ő született.

A zenész mindig is tagadta, hogy lenne eltitkolt fia
A zenész mindig is tagadta, hogy lenne eltitkolt fia
Fotó: Szabolcs László

Balázs azt állította, hogy mindezt évekkel ezelőtt az anyja mesélte el neki. A jó ideje próbálta elérni az asszonyt, aki most úgy döntött, egyszer és mindenkorra pontot tesz a történet végére és elmeséli fia fogantatásának szörnyű történetét.

EZT OLVASTAD MÁR?

"Nem tudom, hogy Bazsi honnan vette ezt a zagyvaságot, amivel évek óta traktál mindenkit! Neki tulajdonképpen nincs apja, és ezt már ezerszer megmondtam neki…

Fáj erről beszélnem, de valójában ő egy nemi erőszakból született.

Egy szerencsétlen lány voltam, akit teherbe ejtettek”

- kezdte Martonosi édesanyja a -nak.

Inci súlyos részleteket árult el a fogantatásról
Inci súlyos részleteket árult el a fogantatásról

"Nem én vagyok az első, és sajnos nem is az utolsó olyan nő, aki nem tudja, ki a gyermeke apja, és soha nem állítottam olyasmit sem Bazsinak, sem másnak, hogy D. Nagy Lajos a rokona lenne. Valóban ismertem őt, de csak, mint rajongója, soha nem volt közünk egymáshoz semmilyen módon"

Eközben a címlapon

- jelentettek ki Inci.

A megkereste D. Nagy Lajost is, aki megörült a hírnek, hogy végre előkerült az asszony, és tisztázza őt Balázs rágalmai alól.

Hogy mit mondott a legendás rockzenész, az kiderül a   napilap szerdai számából!