SZTÁRDZSÚSZ

Durván kiborultak a rajongók Curtisre, ezt már nem nézik el neki

Lassan nem maradnak olyanok, akiket így vagy úgy nem haragított magára Curtis! A rapper új albumának borítóján egy szőrmebundában látható, ami miatt sokaknak kinyílt a zsebében a bicska.
  • Szerző: e.j.

Nem alakult túl szerencsésen az elmúlt néhány hónap Curtis számára.

A rapper a jelek szerint képtelen jó döntéseket hozni: tavaly augusztusban Majka kirúgta őt az együttesükből, az elmúlt hónapokban zenéje helyett a drogfüggősége került terítékre, most pedig az öltözékét válogatta meg szerencsétlenül.

A rajongók és az állatvédők ugyanis kiakadtak, amikor meglátták A legismertebb senki című album borítóját, amin Curtis látható egy igazinak látszó bundában. A fotó alatti hozzászólásokban kap hideget-meleget, a rajongók szerint rossz példát mutat a fiataloknak. 

"Mekkora csalódás vagy Curtis! A népszerűséged a butasággal keveredik, amivel hatalmas kárt okozol! Szégyen, hogy neked más bundája kell a figyelemfelkeltéshez" - írta szomorúan egy rajongó, akinek a véleményét több tucatnyian osztották. 

"Egy kinyúlt sportmezben is jobban nézne ki! Miért vívja ki az állatvédők, állatbarátok haragját? Régen szerettem, ma már megvetem" - fogalmazott egy másik.

A bejegyzéshez a Magyar Szőrmeellenes Liga is hozzászólt. Álláspontjuk szerint Curtis nagy kárt okoz az ilyen jellegű fényképekkel.

"Közszereplőként, sajnáljuk hogy nem érzi a súlyát annak, ha ilyen bundában villog" - írták a rappernek, aki egyelőre nem válaszolt.

A sors iróniája, hogy ez az album lett volna Curtis visszatérő lemeze, amivel tiszta lappal kezdené újra az életét a magyar zenei- és sztárvilágban. Ehhez képes most ismét össztűz alá került és magyarázkodhat, jóllehet, egyelőre nem reagált a kritikákra.

A Magyar Szőrmeellenes Liga viszont készséggel nyilatkozott a %%-nak.

"Egy fotó alapján nem tudjuk biztosan megmondani, hogy valaki igazi, halott állatok szőréből készült bundát visel-e avagy sem, így pálcát nem törnénk senki fölött. Ugyanakkor a színvilága, textúrája alapján a bunda igazinak tűnik és ezt több ember is szóvá tette, de választ még eddig nem kaptunk arra vonatkozóan, hogy mű-e vagy sem. Azt viszont fontos hangsúlyozni, hogy még ha igazinak is látszó műszőrmét visel Curtis, ezzel is növelheti a keresletet az igazi szőrme iránt. A hírnévvel járó felelősségnek része kellene, hogy legyen az is, hogy nem reklámoz állatkínzásból létrejövő terméket" - nyilatkozta a %%-nak a Magyar Szőrmeellenes Liga aktivistája, Vakula Tímea.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?