SZTÁRDZSÚSZ

Cur­tis fél­re­ért­he­tet­len üze­ne­tet kül­dött Maj­ká­nak

Már egy ideje nehéz éj­sza­kái le­het­nek Maj­ká­nak, és az is biz­tos, hogy Cur­tis nem könnyíti meg a dol­gát.
  • Szerző: Angie

Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten tartja a mondás.

Curtis nem bocsájt meg
Curtis nem bocsájt meg
Fotó: TV2
EZT OLVASTAD MÁR?

Nos, úgy tűnik, Curtis is ehhez mérten intézi a dolgokat. Lassan egy hónapja, hogy Majka kiborította a drogbilit és megvált Curtistől, azóta egy szót sem váltott egymással a két rapper. Az internet népe és néhány híresség is árulással vádolta meg Majorost, aki nagy nyilvánosság előtt teregette ki a szennyest egykori barátja drogproblémájáról.

A TV2 műsorvezetője, állítása szerint, segíteni akart Curtisen, de a rapper úgy véli, a legnagyobb bűnt követte el ellene, ami megbocsájthatatlan.

"Egy nap majd talán te is azt kéred, hogy bocsásson meg neked az ég, mert én nem fogok, amíg élek..."

- olvasható Curtis Facebook-oldalán és úgy tűnik, hogy a rapper hajthatatlan, számára megszűnt létezni Majka.

Valószínűleg ennek lehettünk szemtanúi, amikor hétfőn délelőtt a TV2 őszi sajtótájékoztatóján először találkoztak a balhé óta. Mindenki arra számított, hogy egymásnak esik a két rapper, de nem így történt. A helyzet sokkal drámaibbra sikeredett, hiszen ahogy arról a Ripost korábban beszámolt, Majka épp távozott a színpadról, amikor a közönség első sorában meglátta Curtist és automatikusan intett neki.

Eközben a címlapon
Fotó: Szabolcs László

Ezután láthatóan Majka megtorpant, majd letette a kezét, Curtis ugyanis nem fogadta a köszöntését. A feszültség szinte tapinthatóvá vált a teremben, a helyzetet pedig csak fokozta, hogy Curtis mellett Majoros egyik legjobb barátja, Pápai Joci ült, aki a kínos jelenet után inkább felállt és csatlakozott a műsorvezetőhöz.

Fotó: Szabolcs László

Majoros Péter lapunknak elmondta a véleményét, igaz csak szűkszavúan nyilatkozott. "Én nem haragszom Curtisre, sőt senkire nem neheztelek, de már nem érdekel ez az egész, nem foglalkozom tovább vele" – jelentette ki Majoros Péter, akit láthatóan megviselték az elmúlt egy hónap történései és a szakítás Curtissel. Sokat fogyott, nyúzottnak tűnt, mint akit mardos a bűntudat, vagy csak hiányolja a barátját, de hiába törekedne már a békére, Curtis nem felejt…

Az újpesti rapper rendezvény után szinte azonnal távozott, de még azért éjjel a Facebook-oldalán odaszúrt Majkának, "Könnyű álmot hozzon az éj! Úgy bántam velük, ahogy ők bántak velem, és láss csodát megsértődtek" – olvasható a rapper oldalán a sokat sejtető üzenet.