LELKIZŐ

Ezért halt meg Cserháti Zsuzsa: megrázó titkot árult el a barátnője

A legendás énekesnő 15 évvel ezelőtt hunyt el, barátai és szerettei azóta is nehezen dolgozzák fel a hiányát.
  • Szerző: Ripost

Egykori legjobb barátnője a mai napig nehéz szívvel emlékezik Cserháti Zsuzsára.

Az aranytorkú énekesnő 15 évvel ezelőtti, 2003. június 23-i halála az egész országot megdöbbentette.

Cserháti akkor már hosszú évek óta küzdött a depresszióval, amiből még a hozzá legközelebb állók sem tudták kirángatni.

„Zsuzsával évtizedekkel ezelőtt ismerkedtem meg, amikor a Moulin Rouge-ban énekesnő lettem. Õ akkor már sztár volt, nálam tizenegy évvel idősebb. Egykor miatta kezdtem énekelni, így hatalmas megtiszteltetés volt számomra, hogy kolléganők lettünk.

Zsuzsi mindenkihez kedves volt, de csak keveseket engedett közel magához.

Mivel mi később önálló műsorral is jártuk az országot, megnyílt előttem és barátok lettünk" – emlékezett a %%-nak Rácz Kati, aki egy időben szállást is adott az énekesnőnek.

„Miután Zsuzsi lakása leégett, két éven át nálam lakott. Akkor már nem hívták színpadra az elhízása miatt. Ettől mélységes depresszióba esett, amiből még akkor sem tudott meggyógyulni, amikor lefogyott és ismét az ország kedvence lett.

Bevallom őszintén, Zsuzsa egy nagyon nehéz ember volt.

A halála előtti utolsó négy évben meg is szakítottam vele minden kapcsolatot, mert minden találkozásunk után zokogva mentem haza. Nem tudtam tétlenül nézni, ahogy felemészti a depresszió. Lassacskán mindenkit elmart magától, persze nem készakarva. Egyszerűen képtelen volt meggyógyulni, a saját gondolatai végeztek vele. Sajnos az ő halála sorsszerű volt..." – fogalmazott szomorúan Rácz Kati, aki hétfő este a Zenebutik csatornán is megemlékezett barátnőjéről.

És ezeket olvastad már?