SZTÁRDZSÚSZ

Vége a találgatásoknak: Itt a teljes igazság Cserháti Zsuzsa sírjáról

Hetek óta jelennek meg ellentmondásos hírek Cserháti Zsuzsa elhanyagolt nyughelyéről. Az énekesnő fia most tiszta vizet öntött a pohárba!
  • Szerző: Doris

Cserháti Zsuzsa sírja évek óta elszomorító látványt nyújt a Farkasréti temetőben. Bár rengeteg virág díszíti, az énekesnőnek 16 évvel a halála után sem emeltek méltó sírkövet.

A %RIPOST% megtudta: ez legkésőbb augusztus végére megváltozik! Cserháti fia, Szirtes Krisztián heteken át tartó hallgatás után törte meg a csendet, és lapunknak mesélt arról, pontosan milyen sírkövet szeretne édesanyjának. Az is kiderült: szó sincs a korábban emlegetett egymillió forintos felajánlásról és rejtélyes jótevőről, a sírkövet egy kőfaragó készíti el.

"Titokzatos jótevő nincsen, ez az ember egy kőfaragó, aki nem fogad el pénzt a munkájáért. Ezen a projekten már évek óta dolgozunk Krasznai László vállalkozóval és Fehér Adriennel. Való igaz, hogy a sír az utóbbi időben nincs jó állapotban, főleg azért, mert rengetegen látogatják, aminek persze nagyon örülök" - kezdte a %RIPOST%-nak Krisztián, majd arra is kitért, pontosan milyen síremléket szeretnének.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, keresd a %RIPOST% pénteki lapszámát az újságárusoknál!