SZTÁRDZSÚSZ

Vége a ta­lál­ga­tá­sok­nak: Itt a tel­jes igaz­ság Cser­háti Zsu­zsa sír­já­ról

Hetek óta je­len­nek meg el­lent­mon­dá­sos hírek Cser­háti Zsu­zsa el­ha­nya­golt nyug­he­lyé­ről. Az éne­kesnő fia most tiszta vizet ön­tött a po­hárba!
  • Szerző: Doris

Cserháti Zsuzsa sírja évek óta elszomorító látványt nyújt a Farkasréti temetőben. Bár rengeteg virág díszíti, az énekesnőnek 16 évvel a halála után sem emeltek méltó sírkövet.

Fotó: MTI

A megtudta: ez legkésőbb augusztus végére megváltozik! Cserháti fia, Szirtes Krisztián heteken át tartó hallgatás után törte meg a csendet, és lapunknak mesélt arról, pontosan milyen sírkövet szeretne édesanyjának. Az is kiderült: szó sincs a korábban emlegetett egymillió forintos felajánlásról és rejtélyes jótevőről, a sírkövet egy kőfaragó készíti el.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Így néz ki most az énekesnő nyughelye
Így néz ki most az énekesnő nyughelye
Fotó: Sulyok László

"Titokzatos jótevő nincsen, ez az ember egy kőfaragó, aki nem fogad el pénzt a munkájáért. Ezen a projekten már évek óta dolgozunk Krasznai László vállalkozóval és Fehér Adriennel. Való igaz, hogy a sír az utóbbi időben nincs jó állapotban, főleg azért, mert rengetegen látogatják, aminek persze nagyon örülök" - kezdte a -nak Krisztián, majd arra is kitért, pontosan milyen síremléket szeretnének.

Fotó: Ripost
Fotó: Ripost

Ha kíváncsi vagy a részletekre, keresd a pénteki lapszámát az újságárusoknál!