FÜLES

Csa­ládi dráma! Össze­om­lott a bal­eset miatt Gre­gor Ber­na­dett!

Pár napja bal­eset érte a szí­nésznő ki­lenc­éves kisfiát, Ál­most. Ber­nit azóta sú­lyos lel­ki­is­me­ret-fur­da­lás gyötri.
  • Szerző: B.M.

Gregor Bernadett életét megnehezítette kisfia balesete. Az aggódó édesanya azonnal gyermekéhez sietett, lemondta színházi próbáit, végig vele volt a kórházban. A lábadozás ideje alatt azonban nem tudott végig otthon maradni kisfiával. Ez pedig nagyon bántja.

Álmos egy héttel ezelőtt sérült meg szánkózás közben: egy fának rohant, felrepedt a lába, szirénázó mentő szállította kórházba. Az orvosok öt nagy öltéssel varrták össze a csemete sebét, hosszú ideig volt a műtőben. 

EZEKET OLVASTAD MÁR?
(Fotó: MTVA)
(Fotó: MTVA)

"Nagyon megijedtünk, de szerencsére már jobban van Álmos. Sajnos nem tudtam egyfolytában vele lenni a balesete óta, mert rengeteget próbálok a színházban, akárcsak a férjem, Attila. Helyettünk a nagymamája vigyáz rá" - kezdte a -nak Berni, aki nem tagadja, lelkiismeret-furdalás gyötri.

Nagyon bánt, hogy nem ápolhatom őt minden percben a sok munka miatt. Meg is kérdeztem tőle, hogyan engesztelhetném ki. Azt kérte, menjünk el a kedvenc éttermébe! A kívánságát már teljesítettük is

- árulta el az Újszínház művésznője, aki minden szabadidejét családjával tölti.

Ez a cikk nem kommentelhető.